evet sıralı sistem..tüpün sigortasını söktüm öyle denedim bir süre sonra yine yandı benzindeyken ama tüpteki gibi sık yanmıyor tabi..gazdayken ilk kalkışlarda gaz pedalına hafif basarsan silkeleme var..yolda gi,derken ayağımı gaz pedalından çektiğimde komprossore binerkende iki kez silkeliyo..enjektör bakımını biraz açarsan sevinirim gaz filtresini falan temizlettim tüpçüye..aracımdaki lpg lavato marka saygılar..
dediğim gibi enjektör arızası olabilir silkeleme falan ona işaret bendede vardı bugün değiştirdim bende 6 adet 360 tl ve yeni enjektörler ciddi iyi çok hızlı ve sessiz çalışıyor..arıza lamban yanacaktır arızayı sildirmen gerekir benzindede aynı sorun gözükecektir...bana kalırsa enjektörleri kontrol ettir işlevini yitirmişse fazla lpg vererek aracı boğacaktır ayrıca motora çok zararlı bu olay..lpg filtreside temizlenmez 10000 km de değişir markaya göre 15000 vs olabilir tabi.ayrıca benzindede aynı silkeleme v.s. sorunun varsa sensörler katalizör boğaz kelebek bir çok sebeb sayılabilir bu arıza için