18" jant sıkıntı olurmu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onuronur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben vectra c de kullandım 18 225/45/18 sıkıntı yaşamadım.

215-45 17 kullanıyorm
arkaya 3 kişi + bagaj olursa çamurluğun kapıdan taraf ucuna sürtüyor

225 40 18 kt5 bende denedim et degeri fazlaydı benmkinin et30 göbek kalınlığı kısaca et degeride et45 felan bulursan olur ama bu seride yok ben bulamadım arama kt1 e dondum 225 40 17 ama şimdi kara sac jantlar en iisi 65 yanak tombul tombul .))

Son düzenleme:
araçda yay warmı birde işte jatın et degeri önemli jantı fazla dışa vermeyen bir degerse olur sıkıntı yaratan bir ebat değil ama 6lık yay felan kullanıyorsan 50 yanak fazla gelebilir

bende suan standart jant lastık var ve lastıklerım bıtık yaza dogru hem jantları buyuteyım hemde lastıklerı yenıleyım dıyorum

205/55/16 , 205/45/17 veya 205/50/17 yapayım diyorum yay takmadan güzel dururmu yada diyorum hiç jantları ellemeden orjınale 3.5 luk yay takayım nerdisiniz, arabanızda 10 numara bu arada

eyvallah kardeşim sağolasın bence orjinal jantlarına yay at gitsin ha çok içinin gittiği bi jant olur onunda 17" al derim 16 göstermiyor benim fikrim 205-215/40-45/17" bu ebatlardan birini uydur jant alırsanda yay olarak 3.5a amartisör işlem gerektirmiyor ama 6 felan takarsan milden kısalttırman gerek yada spor amartisör 3.5 tak hiç uğraşma orjnal jantınada 50 yanak performans desenli lastik geçir gitsin oda hoş olur

eyvallah kardeşim sağolasın bence orjinal jantlarına yay at gitsin ha çok içinin gittiği bi jant olur onunda 17" al derim 16 göstermiyor benim fikrim 205-215/40-45/17" bu ebatlardan birini uydur jant alırsanda yay olarak 3.5a amartisör işlem gerektirmiyor ama 6 felan takarsan milden kısalttırman gerek yada spor amartisör 3.5 tak hiç uğraşma orjnal jantınada 50 yanak performans desenli lastik geçir gitsin oda hoş olur

janttan vazgeçtim orjınal jantlarda hosuma gıdıyor, uygun 3.5 luk yay bulursam takarım, acilen lastik takmam gerekiyor yada yaza satarım bilemiyorum kafam karışık:rolleyes:

Geri