18 Jant Vectra B1 CDX (Funda)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chaossx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence imkan varsa 17'ye geç:(

böbrek taşları bir yana uyku sorunu olan bebeklerin varsa doldur arabaya 2 tur at hepsi uyur. sarsıntıdan gaz çıkarır rahat uyurlar , çocuklarda normal sıkıntıdır.

insallah sürtmez birazda tampon eki yan maspiyel falan güzel durur yavaş yavaş yaparsın ama sertleşiyor bende yaptım görüntüye değer bence :)

bu aracın acilen aşagı inmesi gerek...araç havaada duruyor buda aracı göstermiyor...eğer bir güzellik yapalım dediyseniz tam olsun aracı basın...aşağıya dogru...inşallah sürtmez sürterse onun da çözümü var...içeri dogru sokarsınız lastiği yapıyorlar bizzat gördüm...
bende görmüştüm lastiği içe dogru eğimli olan aracları ama nasıl yapılıyor bu bi bilginiz varmı ?

bende görmüştüm lastiği içe dogru eğimli olan aracları ama nasıl yapılıyor bu bi bilginiz varmı ?

arka lastiklerin bağlantı yerinde ayar var oradan yapılıyor lastiklerin içe doğru ayarı.... yaklasık olarak 10-15 dakika sürüyor... aracın lifte çıkması gerekiyor. :D

arka lastiklerin bağlantı yerinde ayar var oradan yapılıyor lastiklerin içe doğru ayarı.... yaklasık olarak 10-15 dakika sürüyor... aracın lifte çıkması gerekiyor. :D

Benim bildiğim kamberle yapılıyor..bizim araçlarda kamber yok..
Bu arada yayları takabilmem için tamircim jantların 1cm yada yarım santim içeri alınması gerektiğini söyledi..eğer bu işlemi yaptırmazsam aracı basınca sürtme kesin olur dedi..
Şimdi yaylara ancak böyle bakabiliyorum,en azından jantları taşlayana kadar :sulanma:

Not : Benden tavsiye,janta işlem yaptırmayla uğraşamayacak arkadaşlar ET40 ve üzeri jant alsınlar..7.5j x 18 et45 vectra b nin tam uyumlu ebatları..
Bendeki jantlar 8jx18 et 38 bilginize..

Ekli dosyalar

• 110320122230.webp
    110320122230.webp
    39.8 KB · Görüntüleme: 23
Geri