18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi rahmetle anıyorum mekanlarınız cennet olsun...

Hepsini saygı ve minnetle anıyoruz.

XBgbdO.jpg
[/url][/IMG]

Allah mekanlarını cennet etsin. Peygamberimize komşu etsin. onlar olmasa ne bu vatan ne bu din hiçbiri olmazdı.

ALLAH tüm şehit ve gazilerimizden razı olsun.bize ve gelecek nesillerimize bu mirasa sahip çıkacak basireti, aklı, imanı ve vatanseverliği daima nasip etsin..

Öncelikle Tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyorum mekanları cennet olsun...

Kendi adıma söylemek istiyorum, ben bir TÜRK genci olarak kendimden utanıyorum. çünkü biz o çok değerli şehitlerimizin emanetine malesef sahip çıkamıyoruz ve her geçen gün bu durum dahada kötüleşiyor. uydurma bir Türk ,kürt kavgası çıkartıp Cennet vatanımız bölünmeye çalışılıyor. halbuki gidip şehitlikteki şehit ecdatlarımızın isimlerine baksalar Türküyle, kürdüyle ,lazıyla, çerkeziyle bu kutsal savaşın nasıl kazanıldığını görürler. Fakat bunu göremeyecek kadar gözleri kör olmuş ve herşeyi çıkarları uğruna kullanan ve kutsal değerlerimizi bilmeyen yada umursamayan insanlar var. ve ben bu insanlarla aynı ortamlarda bulunduğum için çok utanıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

Allah hepsinden bin kere razı olsun

Komutanım benim tüfek bozulmuş tetik basmıyor"
diyen askere; yüzbaşı;"Tüfek sağlam oğlum
senin parmağın kopmuş " denilen
kahramanlık destanıdır ÇANAKKALE

Ecdadımıza layık olabilmek dileğiyle.. Allah rahmet eylesin Mekanları Cennet olsun.

Geri