19.11.09 tarihinde profilo bowlingdeyiz!!!

kımsenın sesı cıkmıyo ne oldu yrn toplanılıyomu:D

Profilo A.V.M'ni bilmiyor musun Burak?

Arkadaşlar azönce Profilo Time Out Bowling den geldim, yarın akşam için 19:00 ile 22:00 saatleri arasında 30 ve 50 kişilik iki grubun turnuvaları varmış saat 22:00 de oyunları bitiyor. Kalabalık bize engel değil dersek programda bir değişiklik yapmayalım,yok eğer daha sakin bir ortamda oturup oyunumuzu oynayalım dersek cuma günü veya hafta sonunu değerlendirebiliriz (hafta sonu olursa Ankara'lı arkadaşlarımızıda elleri boş göndermez onları bir mağlubiyetle yollarız :) )

oyun fiyatları ise şöyle
hafta içi akşam saat 18:00 e kadar bir oyun 5 tl
hafta içi akşam saat 18:00 den sonra bir oyun 7 tl
hafta sonu 9 tl

20 - 30 kişilik bir grupta rezervasyon ile indirim yapabileceklerinide söylediler.

Ankara'dan misafirlerimiz gelecekse erteleyelim derim ben.. Hem bugün çok kalabalık olacakmış:( Konu dağılmaz Mustafacım (ikimizde takipçisi olursak ;) )

bana sorarsanız bugün gidelim.... arkaralı arkadaşlar gelicekse onlar içinde bir program yaparız derim ben ... ama siz bilirsiniz bugüne kadar gelipte son dakikada değişiklik yapmayalım.. mustafanın bir düzenlediği organizasyonda sonunda yapılsın ertelenmeden :) başarsın yani :) nede olsa halı saha muhabbeti var gözümüzün önünde

Geri