19 Ağustos 2006 Cumartesi Karting Organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jacarta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skyeye' Alıntı:
Abi ne desen haklısın da biraz anlayış gösterin bana bari.Kayınvalide geldi Ankara'dan, Fener maçına Mahmut Uslu'nun davetlisi olarak gitmesi gerekiyodu, onu götürmek zorunda kaldım.Yemek, maç derken bütün akşam güme gitti zaten...

oooo büyük patron geldi he :)
adam haklı arkadaşlar,benim kayınvalidem gelse ben değil aktivitelere gelmek siteye bile giremem :D

şaka bir yana Erman bende araba bulamasam gidemiyordum,arkadaşlarıda bayağı bi bekletim kusura bakmasınlar..
Sende olsaydın daha güzel olurdu ama nasip değilmiş birdahaki sefere inşallah

Acık kınuşmak gerekirse yaklasık 1.5 - 2 senedir opelim.net üyesiyim bunun ne kadarı aktif bilemiorum . Fakat katıldıgım toplantı sayısıda sanırım 4-5 falandır. Yaklasık son aydır tüm toplantılara katıldım. Bu toplantılar öncesi hep bir katılımcı listesi oldu ve bu liste hiçbir zaman tam olarak toplantı yerinde bulunmadı. Gelen yüzleri artık ezberledim ben arkadaslar. Nedense tam bulusma günün de herkese bi haller oluyor lastik patlıyo soför atlıyo ...
Biraz daha katılımcı olursak sevinirm :)

opelcalibra_1' Alıntı:
Acık kınuşmak gerekirse yaklasık 1.5 - 2 senedir opelim.net üyesiyim bunun ne kadarı aktif bilemiorum . Fakat katıldıgım toplantı sayısıda sanırım 4-5 falandır. Yaklasık son aydır tüm toplantılara katıldım. Bu toplantılar öncesi hep bir katılımcı listesi oldu ve bu liste hiçbir zaman tam olarak toplantı yerinde bulunmadı. Gelen yüzleri artık ezberledim ben arkadaslar. Nedense tam bulusma günün de herkese bi haller oluyor lastik patlıyo soför atlıyo ...
Biraz daha katılımcı olursak sevinirm :)

KATILIYORUM LEVENT SANA HAKLISIN
SUSMA HAKKIMI KULLANSAM BEN !!

BAZEN SUSMAK , KONUŞMAKTAN DAHA FAZLA ŞEY İFADE EDİYOR ÇÜNKÜ !!

gsi_onur' Alıntı:
karting e yetişemedim ... ama akşamki muhabet güzeldi

KANKA ARAMIZDA EN ÇOK KART'I SEN İSTİYODUN BİLİYORUZ ..FAKAT MAZERETİN % 100 GEÇERLİ HİÇ BİŞİ DENEMEZ SANA AKŞAMIN O SAATİNDE KALKTIN TAAA NEREDEN SÖZ VERDİN DİYE TUZLA'YA GELDİN ...

GELMEYENLERE NE DEMELİ .....

TUZLA SONRASINDA GERÇEKTEN MUHABBET ÇOK İYİYDİ...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri