192 HP’lik çılgın Corsa

M@honi' Alıntı:
gelir be abi astra OPC zafira OPC vectra OPC var satılıyo tabi alana
gelirse de 40.000 45.000 ytl arasında bişey olacakmış ama bu güzelliğe değer diyorum
opelcorsaopc2008800x600uu0.jpg
Bugün showrooma gittim adamlar corsa d cosmo bile getirmiyorlar çünkü fiyatı 40 binytl dayanıyor kimse haliyle yanasmıyor, 2 ayda sattım zarar ettik bir dahada hayatta getirmem dedi.Showroomda zor görürüz satısa sunulabilir ama fiyatı bence en az 50 bin ytl olur bu fiyatlada kimse yanaşmaz.Satıcı bir bakıma haklı showroomda 90 gündür bi tigra vardı daha bu hafta sattığını söyledi.Vectra,astra,zafira opc satışa sunuldu ama ben hiçibir showroomda görmedim.

Güzel paylaşım, eline sağlık...

coRSac' Alıntı:
Bugün showrooma gittim adamlar corsa d cosmo bile getirmiyorlar çünkü fiyatı 40 binytl dayanıyor kimse haliyle yanasmıyor, 2 ayda sattım zarar ettik bir dahada hayatta getirmem dedi.Showroomda zor görürüz satısa sunulabilir ama fiyatı bence en az 50 bin ytl olur bu fiyatlada kimse yanaşmaz.Satıcı bir bakıma haklı showroomda 90 gündür bi tigra vardı daha bu hafta sattığını söyledi.Vectra,astra,zafira opc satışa sunuldu ama ben hiçibir showroomda görmedim.

haklısın sipariş verirsen getiriyorlar OPC ama Astra Vectra Ve Zafira nın kiler 2.0 motor olduğu için pek yanaşmıyor kimse ama bu araba 1.6 192 hp mükemmel bence çok çekicide bi rengi var param olsa veririm yani Corsa cosmo da 40 milyara yaklaşıyorsa alınmaz tabiki insan gider 40 milyara astra cosmo alır

Paylaşımın için tesekkurler
insanı imrendiriyor
keske boyle bır araca sahıp olabılsem dıye

Corsad opc 50 bin ytl olur,zaten astra gtc de 1.6 t 180 hp olanda 50 bin ytl millet gene bi ikilemde kalır.Tercihen cogu kişi astra gtc der.Gene corsad opc zor satılır .İnsallah colt czt parasına olurda herkes gönül rahatlığı ile seve seve zorlanmadan alır.40-45 e verseler ekmek peynir gibi gider geliyor bana ama çok zor.

valla ne bilim o paralar verilir mini coper s e tercih ederim.

gecen hafta cumartesi bayii'ye sorduk arkadaşlar sipariş üzerine geliyormuş 1 tane getireceklermiş gösterim amaçlı fiyata da 44.500 dediler ama 500 aşşagı yukarı oynayabilir kur yüzünden bilginiz olsun dediler

kuzene bakmaya gitmiştikte bunu söylediler bize 1 ay sonra bayii ye girecekmiş bilginiz olsun:):)

Geri