bende impetus var 20,000 kmde yol tutuşu çok belirgin bir şekilde düştü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaslar öğrenci adamın 4 tane lastik alaması kolay değil babama verdim arabayı biraz kayınca tehlike atlatınca saoulsun kendi değiştirdi
fiyat olarak 200 üzeri olabilir hiç sormadım H serisi almıs ben ilk başta birz üzülmüştüm ama daha iyi oldur zaten aracımın süspansiyonalrı çok sert biraz faydaı olur belki
yol tutus falan michelin energy ile karşılaştılmaz bile çok güzel seste yok zaten gt nin motor sesinden bişi gelmiyo yüksek hızda gaz sız giderkende ninni gibi çok hafif bi ses zaten sessiz lastik diye bişi yoktur
lastik üzeridne 4 adet yatay kanallar bulunuyor yagmurdada çok iyi
amaaa kar üzerinde tam bir drift lastiği
dikine çizgi az oldugu içine performans ses çok güzel yagmur çok güzel
karda kesinlikle kullanmayınız sonucta yaz lastiği
Arakadaşlar bende şu anda 195/55/15 var çok güzel lastikler ama sağ arka 185/55/15 yani biri farklı. 1, 5 senedir de biniyorum. fakat artık korkmaya başladım. dördünü de değiştirmeyi düşünüyorum. benim aracıma hangisi en uygun olur acaba. benim tek derdim ebatta sorun var. bir de arabayı biraz yükseltmek istiyorum. 185/60 mı yoksa 195/ 60 mı önerirsiniz. arabam 97 hb astra
Arakadaşlar bende şu anda 195/55/15 var çok güzel lastikler ama sağ arka 185/55/15 yani biri farklı. 1, 5 senedir de biniyorum. fakat artık korkmaya başladım. dördünü de değiştirmeyi düşünüyorum. benim aracıma hangisi en uygun olur acaba. benim tek derdim ebatta sorun var. bir de arabayı biraz yükseltmek istiyorum. 185/60 mı yoksa 195/ 60 mı önerirsiniz. arabam 97 hb astra