1971 Kadett B Onuruna Corsa Color Race Serisi

1.4 benzinli motorlar - 87 hp veya 100 hp güçlü (Yakıt tüketimi: 5.5 lt/100 km)
1.7 CDTI dizel motor - 130 hp / 300 Nm tork (Yakıt tüketimi: 4.5 lt/100 km)
Opel’in çevreye uyumlu çözümler üzerine odaklanma taahhüt’ünün yansıması olarak daha yüksek tork sunulurken % 13 oranında daha düşük yakıt tüketimi ve düşük CO2 emisyonları sağlandı.

selam arkadaşlar

burası belkide uygun bir yer değil ama acil bilgiye ihtiyacım var.. bende 106 xsi var benzinli ancak 550 tl yakıyor gaz taktırıcam ve gazlı arabaya blow off takılabiliyormu acil cevaplarsanız çok makbule olur tşk

OPC nin bi alt segmenti gibi mi değerlendiricez :confused::confused:

burası belkide uygun bir yer değil ama acil bilgiye ihtiyacım var.. bende 106 xsi var benzinli ancak 550 tl yakıyor gaz taktırıcam ve gazlı arabaya blow off takılabiliyormu acil cevaplarsanız çok makbule olur tşk

Arkadaşım önce kendini tanıtırsan daha iyi olur. Cevap alıp cıkmak için kullanmayın şu forumları , Peugeot forumu mu burası?

Blow off hiçbir şekilde takamazsın aracına çünkü turbo değil.

Konuya gelince, 1.7 CDTi gelmesi mükemmel olur. Hatta Corsa SRi (GSi)'in ingiltere de 1.7 125 hp versiyonu bulunmakta,bence hem performans hem de ekonomi açısından cok güzel olur.

Son düzenleme:
çok yüksek duruyor :D
body kit falan nerde farklı bodykit olabilirdi özel seriye :D

Aynen lastikler büyük ve araçta yüksek duruyo. Bu görüntü fusion da da var ama onda amç farklı . Özel serilerin efsane olması gerektiğini düşünjüyorum performanslarıyla. Corsa COLOR en fazla 125 bg sunuyor. Bunun birazdaha yükseltilmesi lazımdı...

güzell olmus begendım ben

Arkadaşım önce kendini tanıtırsan daha iyi olur. Cevap alıp cıkmak için kullanmayın şu forumları , Peugeot forumu mu burası?

Blow off hiçbir şekilde takamazsın aracına çünkü turbo değil.

:D :D :D pis pis güldüm..

hayatımda izlediğim en ahmakca video alttaki :D

Kadett B ve C hayranıyım. Keşke yeniden imal edilebilseler.

72opelkadetyan.jpg

Geri