1984 Askona aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan avar38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

avar38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hepinizine mutlu günler arkadaşlar. 1984 Model Askona SR aldım, 2009 yılında 1991 Opel Kadett 1.6 İ aldım Satmak zorunda kalmıştım. Askonayı alalı iki hafta oldu. Şuan için memnunum. Benim sorum şu; SR nin anlamı nedir. Ne anlama geliyor. Ayrıca aracım 4 vites. Araç hakkında olumlu veya olumsuz bilgi verirseniz sevinirim.

kimsin?

forum kurallarını ziyaret edelim lutfen!

kimsin?

forum kurallarını ziyaret edelim lutfen!

Beyefendi belliki yeni üye olmuş ve aracını almış onun mutluluğuyla buraya yazmış. forum kurallarını bilmeyebilir. KİMSİN ? diye bi tavır size karşı yazılsa hoşunuza gidermi..?

Beyefendi belliki yeni üye olmuş ve aracını almış onun mutluluğuyla buraya yazmış. forum kurallarını bilmeyebilir. KİMSİN ? diye bi tavır size karşı yazılsa hoşunuza gidermi..?

+100000000000 katılıyorum
zaten direk şu forum kuralları hatırlatma unsuruna bi çözüm bulunması lazım ki böyle durumlarda insanlar direk ters tepki alıp siteden çıkabiliyorlar.

bence siteye üye olunduğunda ilk girişte direk önümüze üye arşivi ekranı gelse ve kendiniz tanıtmanız gerekli diye uyarsa olmazmı ?
(belki böyle bişey vardır ben rastlamadım varsa kusura bakmayın)

+ Daha kibar bir dille belirtilebilirdi..

Valla şahsen bana böyle bişey yazılsa bende kibarlığımı bozar cevabı veririm.

Bu arada aracınız hayırlı olsun ascona ları çok severim.

Son düzenleme:
bu arada hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın.

KİMSİN ? sorusunu yazan arkadaşın demek istediği forumda konu açmadan önce birbirimizi tanıyabilmek adına üye arşivine kendinizi tanıtmanız gerektiğidir.
bu sayede daha iyi iletişimler sağlanır.
iyi forumlar

yanlış bir tavır ama kesinlikle kötü niyetli bir şekilde söylendiğini düşünmüyorum

SR benim aracın ruhsatındada yazıyor ne demek hakketen yahu bende çok merak ediyorum.

İyi niyetle oldugu zaten belli abi,fakat söylenmemesi gerekli. KİMSİN yerine ARAMIZA HOŞGELDİNİZ ARACINIZ HAYIRLI OLSUN, KENDİNİZİ FORUM KURALLARI GÖRE TANITIN demek zor değil.