1984 Askona aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan avar38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi niyetle oldugu zaten belli abi,fakat söylenmemesi gerekli. KİMSİN yerine ARAMIZA HOŞGELDİNİZ ARACINIZ HAYIRLI OLSUN, KENDİNİZİ FORUM KURALLARI GÖRE TANITIN demek zor değil.

berkay haklısın bence bunu yazan arkadaş da yazdıklarından pişman olmuştur

hosgeldiniz keyifli forumlar..
Ascona,1981-1984 1.6.SR.
Ascona,1981-1984 1.8.SR/E
bu yillardaki üretilen ascona sportlara verilen ad.

Son düzenleme:
bide burda bolum gorevlisi var onlar yapar gereken uyariyi. kraldan kralciyiz masallah

Beyefendi belliki yeni üye olmuş ve aracını almış onun mutluluğuyla buraya yazmış. forum kurallarını bilmeyebilir. KİMSİN ? diye bi tavır size karşı yazılsa hoşunuza gidermi..?

+1

Sonuna kadar katılıyorum.

Ayrıca madem böyle bir mecburiyet var. O halde bir çözüm bulunmalı bu işe. Mesela; Üye Arşivi bölümüne yazmayan bir üye başka bölüme yazamamalı. Başka bölüme yazmaya çalıştıkça karşısına uyarı ekranı gelmeli vs. İşin tekniğini bilmiyorum. Herhalde olur diye düşünüyorum.

Ayrıca ben bu tanışma mecburiyetiyle sadece OPEL forumlarında yüz-göz oluyorum.

Başka yazdığım forumlarda böyle bir mecburiyet yok. Üye Arşivi bölümüne bakan biri değilim. İhtiyaç da duymuyorum. Bana göre o forum mesaj sayısı artırmaktan başka bir işe yaramıyor; birkaç gün önce yaptığım gibi.

Üye olan kişi oraya yazdıklarını zaten profil bilgilerine de yazıyor.

Adım Soyadım: Volkan YILDIZ
Yaşım: 30
Yaşadığım Şehir: Karşıyaka/İZMİR

Benim burada ve tüm forumlarda verebileceğim bilgi bu kadardır. Otomobil forumlarında fazladan bir de kullandığım otomobili yazarım. Daha fazlasını isteseler de vermem. Gereksiz yere daha fazlasını isterlerse ve mecbur tutarlarsa forumu bırakır giderim. Eee bu bilgileri ben profil bilgilerime de girdiğime göre ve bu bilgiler her mesajımda göründüğüne göre Üye Arşivi'ne yazma mecburiyeti neden?

Son düzenleme:
+1

Sonuna kadar katılıyorum.

Ayrıca madem böyle bir mecburiyet var. O halde bir çözüm bulunmalı bu işe. Mesela; Üye Arşivi bölümüne yazmayan bir üye başka bölüme yazamamalı. Başka bölüme yazmaya çalıştıkça karşısına uyarı ekranı gelmeli vs. İşin tekniğini bilmiyorum. Herhalde olur diye düşünüyorum.

Ayrıca ben bu tanışma mecburiyetiyle sadece OPEL forumlarında yüz-göz oluyorum.

Başka yazdığım forumlarda böyle bir mecburiyet yok. Üye Arşivi bölümüne bakan biri değilim. İhtiyaç da duymuyorum. Bana göre o forum mesaj sayısı artırmaktan başka bir işe yaramıyor; birkaç gün önce yaptığım gibi.

Üye olan kişi oraya yazdıklarını zaten profil bilgilerine de yazıyor.

Adım Soyadım: Volkan YILDIZ
Yaşım: 30
Yaşadığım Şehir: Karşıyaka/İZMİR

Benim burada ve tüm forumlarda verebileceğim bilgi bu kadardır. Otomobil forumlarında fazladan bir de kullandığım otomobili yazarım. Daha fazlasını isteseler de vermem. Gereksiz yere daha fazlasını isterlerse ve mecbur tutarlarsa forumu bırakır giderim. Eee bu bilgileri ben profil bilgilerime de girdiğime göre ve bu bilgiler her mesajımda göründüğüne göre Üye Arşivi'ne yazma mecburiyeti neden?

sonuna kadar katılıyorum.

ayrıca sanki üye arşivinde verilen bilgiler gerçek olmak zorundaymış gibi üzerinde duruluyor bu konunun. sanal ortam burası arkadaşlar....

Evet bu sorunla yüzlerce kez karşılaştık bir tanesini kendim yaşadım ama aslında cok basit bir ayarlama ile yapılabiliyor vbulletınde yanılmıyorsam bölümlere mesaj sınırı koyulabiliyor üye sadece izin verilen bölüme yazabiliyor diğer bölümlere 1 mesaj sınırı konulur böylece yeni kayıt olan kişi 1 mesaj yazmadan diğer konulara kesinlikle yazamıyor
yani üye arşivi mesaj sınırı olmayacak üye olan herkes direk yazabilecek ama diğer bölümler 1 mesajla sınırlanacak ve üye arsivine mesaj yazamadan o bölümlere yazamayacak

sonuna kadar katılıyorum.

ayrıca sanki üye arşivinde verilen bilgiler gerçek olmak zorundaymış gibi üzerinde duruluyor bu konunun. sanal ortam burası arkadaşlar....

Bilgilerin doğru olması veya olmamasının sorumlusu o bilgiyi veren üyedir. Bir de konuya şöyle yaklaşalım. Bir üye kendisini üye arşivinde ....... şeklinde abartılı bir şekilde tanıtıyor ama bir de bakıyoruz ki gün geliyor o anlattıklarının hiç biri doğru değilmiş, yani yalanmış. O zaman o üye hakkında ne düşünürüz. Yalancı biriyle dostluk kurmaya ne derece sıcak bakıyorsunuz? Bir insanın yaşını, adını (internet ortamında soyadına bence hiç gerek yok) yaşadığı şehri, mesleğini tanıtım ortamında yazmasında bir mahsur yok. TC numarası, vergi no, ev adresi, telefon no, nüfus bilgileri, araç plakası yani gizli kalması gereken kişisel bilgileri istenmiyor ki.

bir ortama girerken selam verilir değil ülkemizde tüm dünyada öyledir
tanıtım konusuna gelince yalan bilgi yazmak ne gibi bir avantaj sağlıyor
kimden korkusu varda yanlış bilgi yazıyor korkan kişi yani korkak olan herşeyi yapar yalanıda dolanıda biz burada birbirmizden sayısız malzeme aldık malzemeyi yollarken
parasını yatırmam için hesap numarası vermişti bir üye özel mesajla bana bilgilerini yolladı isim farklı idi tabi telefon numarasıda yazıyordu aradım dedim profilinde farklı burda farklı isimler var hesap senin değil mi diye dediği şu ya yanlış bilgiler yazmıştım düzeltmedim halen düzeltecem felan bein cevabım ise kusura bakma ben almıyorum
oldu cekindim bu adam yalan dolan aramızda dolanıp duruyor hatta bazı konularını okudum yaşı itibari abi bile denmiş sahte adıyla
sonuc yalan vardı ortada ve vazgecmem gerekiyordu bende öyle yaptım
korkanlar profiline hiçbirşey yazmasın hiç önemli değil benim gözümde o kişi karaktersizdir

Bilgilerin doğru olması veya olmamasının sorumlusu o bilgiyi veren üyedir. Bir de konuya şöyle yaklaşalım. Bir üye kendisini üye arşivinde ....... şeklinde abartılı bir şekilde tanıtıyor ama bir de bakıyoruz ki gün geliyor o anlattıklarının hiç biri doğru değilmiş, yani yalanmış. O zaman o üye hakkında ne düşünürüz. Yalancı biriyle dostluk kurmaya ne derece sıcak bakıyorsunuz? Bir insanın yaşını, adını (internet ortamında soyadına bence hiç gerek yok) yaşadığı şehri, mesleğini tanıtım ortamında yazmasında bir mahsur yok. TC numarası, vergi no, ev adresi, telefon no, nüfus bilgileri, araç plakası yani gizli kalması gereken kişisel bilgileri istenmiyor ki.

Savaş Abi o dediklerin zaten profil bilgilerine yazılıyor. Her mesajda da mesajın sol tarafında görülüyor.

Bu olmalı zaten. Fakat Üye Arşivi mecburiyeti anlamsız. Ben, kimi yöneticiler ve mesaj sayısını yükseltmek isteyenler dışında kimsenin Üye Arşivi ile ilgilendiğini sanmıyorum.

Hatta mesaj yükseltmek isteyenler üyenin kim olduğunu bile okumuyorlardır. Tarihe bakılır, bugün yazmış. Altına da selam, hoşgeldin falan filan yazılır sonra gönder gitsin. Diyelim ki okuduk tanıtımını. Sonra unuturum gider.

Misal; ben seninle organizasyonda tanışana kadar kim olduğunu, ne olduğunu bilmiyordum. Üye Arşivi'ne de hiç bakmadım. İşte organizasyonlarda, forum sohbetlerinde veya alışverişlerde yani tanışmak için gerekli ortam oluştuğunda insanlar birbirlerini tanıyor zaten. Gereken bilgiler de her mesajda ki profil bilgilerinde mevcut. Haa o bilgiler mecbur tutulmalı. Fakat Üye Arşivi'ne yazmak gibi bir mecburiyet olmamalı.

Benim açımdan sorun yok, profil bilgilerine bir iki ilave yapılabilir ama o zaman da bazı arkadaşlar rahatsız olacaklardır. Çünkü forma misafir olarak giren arkadaşlar bilgilerimi görüyor diyecektir. Google'da isim soyisim yazılında karşımıza ne sayfalar çıkıyor. Bu durumdan bazı arkadaşlar rahatsız, o nedenle profilde kısıtlı bilgilerin olması daha faydalı, ayrıntılar üye arşivi kısmında olmalı ve bu kısım herkes tarafından görünmemeli (bizim formda öyle diye biliyorum). Üye arşivi kısmını sık sık kullananlardanım, malüm profil bilgilerinde büyük çoğunluk bazı bilgileri yazmıyor, o kişiyi daha iyi tanıma, yaptığı işi bilme bakımından ben bu tür bilgilere gereksinim duyuyorum. Evet bazı arkadaşlar burayı mesaj sayısını artırmak için kullanıyor olabilirlerdi ama artık kullanamıyorlar, çünkü bir süre sonra bölüm sorumlusu arkadaş konu hortlamasın diye üyenin mesajını kapatıyor.