merhaba arkadaşlar 1992 vectramda sabahları beyaz duman problemi yaşıyorum (bugün nisan 5 olmasına rağmen). ve aracı ilk çalıştırdığım zaman 5 dk içinde egsozun altı epey ıslanıyo ve hararet daha neredeyse hiç yükselmedi hatta kışın mavinin hemen az üstünde bunu geçen bi galerici abim gördü de bi parça tarif etti bana (anladıım kadarı ile benzin kelebeği mi ne var o parça) değiştirmen gerekli keser dedi ama aklıma takılıo benim aracım karbüratörlü ve lpg sistemi var sizce sorun bu olabilir mi
bir diğer sorun ise aracım ile yazın tatile gitmiştim ve yağı tamdı geçenlerde baktım 1 litre anca kalmış 2 litre yağ kattım ve aracı sert kullanırsam motorun üst kısmından kenarlarına yağ sızdırıyor.
unutmadan aracım 300.000 km de...
1994 gt 155 var benzinli onda hiç bu tür bi problem olmadı şimdiye kadar
ya şimdi 1 haftaya kadar tatile gitcem ve en az 2000 km yol yaparım gt çok yakar die bununla gitmek istiorum da yardımcı olursanız çok sevinirim
bir diğer sorun ise aracım ile yazın tatile gitmiştim ve yağı tamdı geçenlerde baktım 1 litre anca kalmış 2 litre yağ kattım ve aracı sert kullanırsam motorun üst kısmından kenarlarına yağ sızdırıyor.
unutmadan aracım 300.000 km de...
1994 gt 155 var benzinli onda hiç bu tür bi problem olmadı şimdiye kadar
ya şimdi 1 haftaya kadar tatile gitcem ve en az 2000 km yol yaparım gt çok yakar die bununla gitmek istiorum da yardımcı olursanız çok sevinirim