1994 opel astra cabrio 2.0 teknik verileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bana niye soruyorsun
sen diyorsunki;
satan adam 150 hp dedi
150 hp demek bu araba sfi demektir.
bende sana diyorumki cabrio sfi yok Türkiyeye girmedi
ama yurtdışında mevcut
vauxhall opel astra cabrio sfi olarak mevcut.

sen önce ne motor oldugunu tam olarak ögrenmelisinki söyleyelim
gerci 94 diyorsun büyük ihtimalle 8v motordur 115 hp dedigin gibi,gştmez yürümez bi araba0-100ü 14 saniyelerdedir...

dostum bilgili gözüktüğün için sordum,hata yaptım kusura bakma sen haklısın. vauxhall sağdan direksiyon, bizim konumuz soldan direksiyon OPEL astra f cabrio sfi varmı? arabayı ben almıyorum.adama sormuşlar zaten sfi mi die anlamıyormuş, motor kodunuda anlamam demiş. ruhsatta Hp yazmıyormuş.
Ayrıca herkesin her dediğine inanacak olursak işimiz var. burda turbosuz 300hp şahinler, 400hp 106gti lar havada uçuşuyor... ayrıca 0-100 14 olamaz, astra f 1.6 16v ile arası çok açılmıyor,çok az geçiyor beni. benim 0-100 videolarımda var youtubede...

ben sana dedimki sfi cabrio yok yanlış bilgi diye,
sonuçta motoru ne oldugunu bilmedigin bir arac hakkında bilgi istiyosun sıkıntı burda;)

sorumu düzeltiyorum arkadaşlar, 2.0 motorlu bütün 1994 model abs klima ve hava yastıklı astra f cabrionun teknik verilerini istiyorum. kaçtane motor seçeneği varsa...

arkadaşlar herkese meraba adanadaki 01 bp 001 plakalı astra f cabrio nun sahibi benim araba standart astra cabrio deil üstünde gsi motor+sanzıman + klima +yol bilgisayarı war kendim taktırdım orjinali 115 di ama aldığımızda

Geri