Yahu bu bildigin kizgin kus o diilde benzinin litresini soyleyince, ben weber'den vaz gectim, bana benzin yollasan yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kasa Camaroları çok severim. Sizinkide çok temiz çok güzelmiş maşallah. Ancak sonradan taktığınız jantları ben pek beğenmedim. Orjinalleri daha hoş gibi.. Performans konusunda da gerçekten harika değerler elde etmişsiniz. Ben 1.3 dizel arabam ile 50TL'ye 250km gidemiyorum
Amerika`da doktor muhendis mimar gibi meslekleri bir sirkette yapmaniz icin isinizde fark yaratmaniz gerekiyor yada sirket size sponsor olacak. yoksa gelir buraya is bulurum diyorsan seni muhendis turk bakkalinla tanistirmak isterim. malesef bizim okullarimiz pek gecmiyor buralarda. Mehmet Oz`un babasi bile bildiginiz uzere yillarca doktorluk yapamamis ... Turkiye ile Abd kiyaslayinca materyalist isen burasi guzel ama maneviyat onemli ise Turkiye... Eger uzun yillar sabir edersen zaten Turkiye`de de istediklerine sahip olursun. Ama Amerika`da mutlulugu yakalamak zor degil imkansiz...
Ama Staj tatil tecrube olsun diye geleceksen bence gel Turkiye`de yasayamadiklarini burada yasar daha sonra icinde kalmaz Turkiye`de daha mutlu iyikide gitmisim aklimda kalmamis diyerek guzel bir hayat yasarsin...