1997 model vectra 2.5 cdx alacağim. Sizce alinirmi.

Alisan.38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar ismim Bekir. Kayseriden aranıza katıldım. Tüm arkadaşlara saygılarımı sunarım.

Arkadaşlar 185000 binde ful orjinal bir vectra var. Manuel vites. Satan kişi bana aracı 10.000 tl. ye bırakıyor. Sizce bu araç alınırmı. Bakımı ve parçaları pahalı diye duydum. Bilgilendiriseniz sevinirim.

Bakımı ve parçaları ağır + fazla yakar ! 13 yaşında ki aracın eli kulağındadır, uzak durmanı tavsiye ederim!

Son düzenleme:
Vektra 2.5 CDX Okumadığım yorum ve forum kalmadı. Bir yanım senin dediğin gibi alıpta başına belamı edecen diyor, bir yanım ise bu arabaya iyice baktır temiz ise seni sanayiye götürmez diyor. Yakıtına LPG ile çözüm bulursun diyor. Aman ya ne bileyim hayatımda ilk kez bir araba alırken bu kadar zorlanıyorum. Arabayı almadan ruh hastası oldum, aldıktan sonra ne olur onu hiç bilmiyorum.

araba düzgünse bile lpgden sonra büyük ihtimalle düzeni kayar... keyifli arabadır ama 2.5 yerine 2.0 daha mantıklı...

bekir abi hos geldin öncelikle bende kayseriden katılıyoum 2.5 cdx temizse iyidir abi bir götürüsün ustalar 2500 ün sıkıntısı yajıt degilde motor masraf onu ögren benim param olsa bende cdxalırım 2 bine binip indikten sonra yetmiyor bana :) kayseride iyi gider yolalrımız geniş uzun :)yaksıır bence

B kasa 2001 CDX vardı, sıfır almıştım ve 2004 de sattım. Bakımını aksatmazdım.Sattığım zaman oh kurtuldun dedim :) Araç beyin yaktı 1.500 yakın masraf çıkardı! hidrolik direksiyon körükleri patladı adamlar yapana kadar beni çatlattı! LPG çözüm demişsin, tahminimce kilometrede LPG ile 350-400 rası yakar. Devir tasarruf devri +arac düşük model yazık etme kendine.

Eğer araç bakımsızsa zaten çok başınızı ağrıtır birde 13 yaşına gelmiş bir araç geçmişinden eminseniz alabilirsiniz ancak vergisi ne kadar 2.5 onuda bir araştırın.

265 tl verigisi 6 aylıgı bencede 2 bin en ideal 2.5 dogru masraflı olur sizi yorabilir

düzgünse neden alınmasın. benim araba 1992 model sanayi işim olmaz hiç sadece bakıma giderim.

Peki arkadaşlar bu anlattıklarınızı göze alıp bu aracı almak istersem ve her şeyi temiz çıkarsa bu araca ne kadar vermeliyim?

Geri