1997 Opel Vectra Cd

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan velitakoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

velitakoz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar benimde opelci olmak için az kaldı fakat arkadaşlardan fikir almak istedim, 1997 model beyaz renkli, sunrooflu cd, sağ ön çamurluk ve kapı saçında boya olan araca 13250 isteniyor, fiyat nasıl ayrıca beyaz opak rengin vectra cd'de gitmediğini söyleyen arkadaşlar var, ustalar bu konuda ne der acaba (araç Konya plaka )

usta ben değilim ama naçizane görüşümü belirtmek isterim.
arac gayet güzel,yakıt sorunu yasarsınız yalnızca malum 2.0 motor.
aracdaki darbeler veya boyalardan ziyade opel alırken kilometresinin kac olduğuyla ilgilenmeniz ve ne şekilde nasıl bir sürüş tarzıyla kullanıldığını bilmeniz sizin için daha iyi olacakdır. fiyat 90.000 km üzerindeyse yüksek derim ben hatalı bir araba için.

98 model 12 ye aldım ben aynı özelliklerde boyasız hasarsız

bende 97 2L gls var. station araba ve bence makul tüketimi. sonucta aracim kocaman. sehir ici 10l , sehirdisi kullanima göre 6,5 - 8 arasi yakiyor. sonucta 136ps bir aracinda az yakmasini,hele hele öyle bir kasada biraz zor olur. fiata birsey diyemem,ama arac iidir,hele cd duble iidir.

12 Den Fazla Verme Ben 11,500 E Almiştim Geçen Sene Piyasa Habire Düşüyor...14 E Benim Arabayi Verim Sana Lpg De Var...arabada Tek Bi Kusur Var Oda Oksijen Sensörü Bozuk 200 Ytl Degeri Deiştirden Bile Lpg Den Dolayi Yine Yanarmiş...ayrica Benzinle Binmeyi Düşünmüyorsun Heralde O Arabaya

arkadaşlar geçen hafta ankarada oto pazarını gezdim arkadaşın bahsettiği modellerideki vectra b ler 13-14,500 ytl arası. 12 ye pek bulunur mu bilmiyorum .ama bu mevsim için bu fiyat normal gibi geldi bana.

ayrıca 100,000km yi devirdiyse biraz yıpranmştır haliyle. 120,000km den üstünü alma derim ben.

Tamam Işte Verim Benim Arabayi 11,500 E Ben Aldim 1800 E Tük Taktirdim Baykan Markasi...triger Yeni Dişti Bakimi Yapildi Radyatör Yeni Deişti Alt Karter Contasi Yeni Deişti.egzoz Manifot çikişinin Ordan Itibaren Deişti Yeni...105 Bin Km De 2.0 Cd Klimali Ama Gazi Yok Klimanin Onuda Söylim...satarsam Inşallah Eve Giricem...

1997 model araba üstelik vectra b kasa 100 bin altında bulursan mutlaka KM ayarına baktır kesin oynanmıştır.
+400-500 bin yapan motoru oldugu söyleniyor neden 100 bin yukarısı yıpranmış oluyor.Motor yıpranması için 100 bin gerekmiyor ki...Bakımı yapılmış titiz bir insan kullandıysa neden olmasın...Fiyata bişey diyemem bölgesel farklılıklar var...

Geri