1997 vectra b de denge şaftı var mı?

muammer yaşar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=71543
bu konu ile alakalı

Bugün bi özel servise uğradım ve durumu anlattım baktılar daha önce de başlarına gelen olayın aynısı olduğunu söylediler olay şu bana motor yapıldımı diye sordular bende 7 senedir bende araç bende motor yaptırma olayı olmadı dedim sonrasında karter söküldümü dediler bende evet karder contasını değiştiler dedim.
karterin içinde denge şaftı varmış onu gelişi güzel takmışlardır dedi,sente ayarı gibi ayarı olduğunu söylediler sizce böyle bi olayın gerçekliği nedir.yanlız araçta 1500 devirde muhteşem vibrason var,kaportanın heryerinde hissediliyor.

97 modelde olmaz

anladım teşekkürler
yanlız bu vibrasyonu nasıl çözeceğ,m acaba 1500 dd kaportaya ellediğim zaman çok vibrasyon var kaporta bağaj heryerde..

ya muammer derdine care olamadik...gercekten bunun sebepleri cok...gaza basinca titreme geliyormu? yani ne bileyim atesle vs. motorun randimansizligi da vurur sonucta direksiyona??? direksiyonu cevirince azalmasi normal sonucta servo germesi hafifletir tiremeyi...bence motor takozu ve tork takozuna bakmakta yarar var...yoksa motorun calismasi ile ilgili..tabi bu benim kanaatim sonucta aracin basinda olan sensin biz söylmerle fikir yürütüyoruz..senin sikintinla bizde sikinti yapiyoruz :D insallah bulursun

aynı anda benzin yakıyormu lpg ile , benzin enjektörlerinde işiyor olabilir buda titreme nedeni

muammer ben sana bir telefon vereceğim onu ara ilkerin selamı var de derdini anlat %100 olarak derdine care olacaklardır. 0532 270 36 22 mustafa usta

muammer ben sana bir telefon vereceğim onu ara ilkerin selamı var de derdini anlat %100 olarak derdine care olacaklardır. 0532 270 36 22 mustafa usta

Tamam ilker yarın müsait bi zamanda arayacağım ilgine teşekkürler.

ya muammer derdine care olamadik...gercekten bunun sebepleri cok...gaza basinca titreme geliyormu? yani ne bileyim atesle vs. motorun randimansizligi da vurur sonucta direksiyona??? direksiyonu cevirince azalmasi normal sonucta servo germesi hafifletir tiremeyi...bence motor takozu ve tork takozuna bakmakta yarar var...yoksa motorun calismasi ile ilgili..tabi bu benim kanaatim sonucta aracin basinda olan sensin biz söylmerle fikir yürütüyoruz..senin sikintinla bizde sikinti yapiyoruz :D insallah bulursun

aynı anda benzin yakıyormu lpg ile , benzin enjektörlerinde işiyor olabilir buda titreme nedeni

ya sormayın arkadaşlar arabamdan çok memnunum yoksa şimdiye kadar çoktan satardım ufak tefek işleride can sıkıyo ama olsun.

sadece 1500 devirde yapıyor bunu giderken ve dururken aynı
arabada bas lı müzik dinlersinde kaportayı titretir ya 1500 d de tavan bagaj heryer aynı bakalım.

Tamam ilker yarın müsait bi zamanda arayacağım ilgine teşekkürler.

Aradım mustafa ustayı sağolsun ilgilendi dinledi beni ancak o tarafa geçtiğimde birgün bakacağız malum baya ters bi konumdayım
ilgin için sağol ilker.

Geri