Ben aracımın motor kodunu gayet iyi biliyorum siz rahat olun..11-12lt yakar dedi ibrahim nickli arkadaş,siz aynı araca sahipsiniz 13-14lt yakıyor diyorsunuz..Sizin iddialarınızda bir çelişme var.Hem ona katılıyorsunuz,hem benim söylediklerime karşı çıkıyorsunuz.İbrahim nickli arkadaşın verdiği değerlere yanlış dememiştim zaten..
2.5 şehiriçi yoğun trafik sakin kullanımda 13.5lt yakıyor(düz vites).
Ya sizin aracınızda bir problem var yada çok soğuk şartlarda kullanıyorsunuz sürekli.Benim iddialarımla ilgili bir problem yok,benim kastım 2.0lt 12lt yakar,2.5 13.5lt yakıyor arada çok bariz fark yok demeye getiriyorum..Siz üstünkörü yapmış olduğum 10krş vardır yoktur hesabındasınız.Gazelle imamla ne alakası var anlamış değilim..Şiir okumuyorum.
Aracınızı satma nedeniniz, sanırım fazla yaktığındandır ki doğaldır 2.0 araca binip 100kmde 14lt yakıt tüketmek koyar..
Tabiiki.Aracı beğenerek severek almak gerek..Sıfır araç almaya giderken nasıl sorun çıkarmasın,temiz olsun,kafam rahat olsun diye sıfırı alınıyorsa..Bundada aracı beğenerek,ancak riski göze alarak ve minimuma çekerek hareket etmek gerek..Özellikle 2.0 2.5 için çok araştırıp ve düşünüp alınmalı