1998 Model Opel Corsa 1.6 GSI hakkında bilgi Lütfen Biraz acil..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Offshoot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Offshoot

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Merhaba

Araç almak için araştırma yapıyorum. Yakın bir aile dostumuzdan (kendisi galerici) 1.6 GSI denk geldi 235.000 KMde. 15.000 tl gibi bir fiyata aracı bırakacağını söyledi araç Full(sunroof,klima abs,hidrolik direksiyon vs.) Ve temiz kaza değişen yok. Bakımları filan yeni yapılmış. Sizden Ricam bu araçlar malum tek kapı ilerisi için soruyorum satış piyasası nasıl sıkışsak temizi satılabiliyormu hemen? Ayrıca bu aracın yakıt tüketimi kronik varsa sorunları vs. Her türlü bilgi benim aracı alıp almayacağımı etkileyecek lütfen her bilgiyi paylaşın benimle. Şimdiden herkese Teşekkürler. SAYGILAR...

98 model araç. Neticede kronik sorunu olsa ne olur? Olmasa ne olur? Satma konusunda ise her ürünün kendine göre alıcısı olur. Misal araç değeri piyasa da 15-16 iken sıkışan kişi 13-14 dediğin de illa satılır. Araç niçin alınır? Önemli olan bu.

Ben her zaman araç alımların da en az 5 yıllık zaman içinde bineceğim araçlara bakarım. Hemen aldım satma taraftarı değilim. İkinci el araç alımların da ise biraz da bu iş şans işi eğer ki tanıdık eş dost araçları ise zaten fazla düşünmeye gerek yok bana göre. Neticede bilinen araç ama piyasa için de dediğim gibi şans.

özel bir araçtır.
satışında vs problem olmaz.
ancak 98 model gsi kazasız olmaz, mucize olur ancak gsi kazasız olmaz :D

Km sine gore Fiyat pahali bence. Ve o araclarin kimin kullandiginada bakilmali. Motor zorlanmissa sorunlari cok olurr.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

98 model araç. Neticede kronik sorunu olsa ne olur? Olmasa ne olur? Satma konusunda ise her ürünün kendine göre alıcısı olur. Misal araç değeri piyasa da 15-16 iken sıkışan kişi 13-14 dediğin de illa satılır. Araç niçin alınır? Önemli olan bu.

Ben her zaman araç alımların da en az 5 yıllık zaman içinde bineceğim araçlara bakarım. Hemen aldım satma taraftarı değilim. İkinci el araç alımların da ise biraz da bu iş şans işi eğer ki tanıdık eş dost araçları ise zaten fazla düşünmeye gerek yok bana göre. Neticede bilinen araç ama piyasa için de dediğim gibi şans.

Evet hocam zaten bende uzun süre binmeyi planlıyorum. Araç gerçekten temiz. Teşekkür ederim yorumun için.

özel bir araçtır.
satışında vs problem olmaz.
ancak 98 model gsi kazasız olmaz, mucize olur ancak gsi kazasız olmaz :D

Valla hocam illaki vuruğu düzeltmesi vardır. :) ama Değişeni filan kesinlikle yok ve full olması biraz daha artı sanırım. Beni tereddütte bırakan sadece tek kapı olması oldu... Teşekkür ederim yorumunuz için.

Km sine gore Fiyat pahali bence. Ve o araclarin kimin kullandiginada bakilmali. Motor zorlanmissa sorunlari cok olurr.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kmside var ama opelin dayanıklı araç üretmesinden dolayı pek de önemsemedim aslında bugun bi motoruna baktıracağım.. Değişen dediğim gibi yok boya, doğrultma illaki vardır yani çok normal... Fiyat tek kapı olduğndan dolayı ilerde satış problemi yada değerinin çok çok altına gidermi gibi tereddütlerim var işin açığı. Teşekkür ederim yorumunuz için.

tek kapi araclarin hedef kitlesi dardir, bu opel icin de boyle mercedes icinde. Acikcasi ben ayni aracin ayni model yilindaki 5 kapi olaniyla arada %20 civari fiyat farki olmadikca tek kapi almam. Aracin donanim olarak artilari olmasi da piyasa algisi itibariyle tercih sebebi olmamali, Ornegim Peu 206 Rolland Garlos modelinde yok yok fiyat olarakta ucuz ama siradan bir 206 kadar alicisi yok. Ozel araclarin masraflari da "ozel" olabiliyor heleki yasli araclarda. Yani demem o ki gsi merakiniz veya ozel ilginiz yoksa 1.4 motor 5 kapi corsalara bakmaniz daha isabetli olur (piyasa kriteriniz oldugu icin) bence

Arkadaşlar Merhaba

Araç almak için araştırma yapıyorum. Yakın bir aile dostumuzdan (kendisi galerici) 1.6 GSI denk geldi 235.000 KMde. 15.000 tl gibi bir fiyata aracı bırakacağını söyledi araç Full(sunroof,klima abs,hidrolik direksiyon vs.) Ve temiz kaza değişen yok. Bakımları filan yeni yapılmış. Sizden Ricam bu araçlar malum tek kapı ilerisi için soruyorum satış piyasası nasıl sıkışsak temizi satılabiliyormu hemen? Ayrıca bu aracın yakıt tüketimi kronik varsa sorunları vs. Her türlü bilgi benim aracı alıp almayacağımı etkileyecek lütfen her bilgiyi paylaşın benimle. Şimdiden herkese Teşekkürler. SAYGILAR...

GSI zaten tek kapı olur. Corsa' nın performansa yönelik aracıdır fakat 98 olması sıkıntı. Kilometresi orjinaldir, o km ye çıktıysa zaten düşürmenin anlamı yok :)

Satışı kolay olur, temizse ve temiz kullanılmaya devam edilirse daha da kolay satılır. Fakat 4 kapılı araca göre hitap ettiği yelpaze genişliği dar olur.

Fakat dediğim gibi kimlerin kullandığı ve aracın geçmişi çok önemli. Motoru ne durumda, motoru teste sokarsanız ve iyi durumda çıkarsa ve pek masraf açmayacaksa alınabilir. Uzun yıllar keyif alarak binmek isterseniz değerinin düşmesini de gözardı etmelisiniz zaten.

tek kapi araclarin hedef kitlesi dardir, bu opel icin de boyle mercedes icinde. Acikcasi ben ayni aracin ayni model yilindaki 5 kapi olaniyla arada %20 civari fiyat farki olmadikca tek kapi almam. Aracin donanim olarak artilari olmasi da piyasa algisi itibariyle tercih sebebi olmamali, Ornegim Peu 206 Rolland Garlos modelinde yok yok fiyat olarakta ucuz ama siradan bir 206 kadar alicisi yok. Ozel araclarin masraflari da "ozel" olabiliyor heleki yasli araclarda. Yani demem o ki gsi merakiniz veya ozel ilginiz yoksa 1.4 motor 5 kapi corsalara bakmaniz daha isabetli olur (piyasa kriteriniz oldugu icin) bence

Dediğiniz gibi hedef kitlesi kesinlikle dar. Ama şuan baktığımda 5 kapılı opel corsanın dolu versiyonunu ve temizini (Ağır kaza vs. Olmayan anlamında) 17 18'den aşağıyada almakta pek mümkün değil ama satarkende aynı fiyatlara satmak mümkün.. Sorun benim okadar paraya çıkamam 😅 Bu aracın motoru filanda gayet temiz çıktı kaportada gsi olmasına rağmen değişen de çıkmadı baktırdım. Kaybımız 1.000 2.000 olsa bile sanırım alacağım. Çünkü piyasada max. 15.000e kadar az yakan klima hid. Direksiyon abs vs. Olan ve sağlam olan gencin binebileceği 5 kapı göremedim. Hayırlısı hocam çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için 😊

Geri