1998 Model Opel Corsa 1.6 GSI hakkında bilgi Lütfen Biraz acil..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Offshoot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fiyat olarak cazipse ve butceye
uyuyorsa ayni paraya 5 kapilisi da alinamiyorsa hayirli olsun diyelim. 10 sene evvel ayni dusuncelerle 96 model tek kapi polo almistim, 5 kapi olanlara gucum yetmiyordu, birde fazladan 3 kapiya ihtiyacim yoktu. bu dusuncelerle almistim gayette guzel arabaydi hatta o arabadaki suspansiyon konforunu sonraki hic bir arabamda bulamadim, hey gidi gunler hey

Dediğiniz gibi hedef kitlesi kesinlikle dar. Ama şuan baktığımda 5 kapılı opel corsanın dolu versiyonunu ve temizini (Ağır kaza vs. Olmayan anlamında) 17 18'den aşağıyada almakta pek mümkün değil ama satarkende aynı fiyatlara satmak mümkün.. Sorun benim okadar paraya çıkamam 😅 Bu aracın motoru filanda gayet temiz çıktı kaportada gsi olmasına rağmen değişen de çıkmadı baktırdım. Kaybımız 1.000 2.000 olsa bile sanırım alacağım. Çünkü piyasada max. 15.000e kadar az yakan klima hid. Direksiyon abs vs. Olan ve sağlam olan gencin binebileceği 5 kapı göremedim. Hayırlısı hocam çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için 😊

Agresif kullanımlarda 5 kapı 1.2 corsa' nın kilometrede 70 kuruşu çok rahat yakabileceğini söyleyebilirim ki GSI 1.6 motor :) Agresif kullanacaksanız az yakma işini unutun, sakin kullanırsanız az yakarsınız :)

Fiyat olarak cazipse ve butceye
uyuyorsa ayni paraya 5 kapilisi da alinamiyorsa hayirli olsun diyelim. 10 sene evvel ayni dusuncelerle 96 model tek kapi polo almistim, 5 kapi olanlara gucum yetmiyordu, birde fazladan 3 kapiya ihtiyacim yoktu. bu dusuncelerle almistim gayette guzel arabaydi hatta o arabadaki suspansiyon konforunu sonraki hic bir arabamda bulamadim, hey gidi gunler hey

Hocam benim durumda sizinkiyle aynı bu araçtaki özelliklerin yarısını ben alamıyorum 5 kapılı bi araca o parayı verince. Fazladan kapıyada ihtiyacım yok 😆 Tek sıkıntı satılma süreci ne uzun olur mu...

Agresif kullanımlarda 5 kapı 1.2 corsa' nın kilometrede 70 kuruşu çok rahat yakabileceğini söyleyebilirim ki GSI 1.6 motor :) Agresif kullanacaksanız az yakma işini unutun, sakin kullanırsanız az yakarsınız :)

Hocam arabayı aldım. Aracın gaz tepkimelerini ve gidişini görmek için yüklendim 200 300 m kadar sabit 1 diş yanan gaz kırmızıya düşüverdi sonra sabit yeşil yandı ama olsun basınca içiyor Şuan düşük devir yüksek vites 2.500 deviri geçirmiyorum bile zaten motor rahat kaldırıyor.

Hocam arabayı aldım. Aracın gaz tepkimelerini ve gidişini görmek için yüklendim 200 300 m kadar sabit 1 diş yanan gaz kırmızıya düşüverdi sonra sabit yeşil yandı ama olsun basınca içiyor Şuan düşük devir yüksek vites 2.500 deviri geçirmiyorum bile zaten motor rahat kaldırıyor.

Kazasız belasız kulanın :)

Geri