Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dediğim işlemler yapılmış bir cdx sporttan daha çok tad verir bence. düşünsenize arada sadece birkaç ps fark olacak ama siz 2.0 lt vergisi ödeyeceksiniz, araç 6 yerine 4 silindir olduğu için bakımları %50 daha ucuz olacak ve satmak istediğinizde daha rahat satabileceksiniz. cdx iyidir iyidir
cdx v6 yani 96-99 b1 modellerin vergi problemi yok..
00-01 b2 sport v6 ların vergilerini bilmiyorum ancak onlar sanırım daha yüksektir..
aracım 97 model cdx v6 ocak ayında 172tl vergi ödedim..Sizce çokmu ?
Ayrıca 136hp 2.0 ları dereceli egzantrik,headers,yazılımla 165hp çok çok zor..
Ortalama 150hp olup vectra b gt değerlerine ulaşacaktır..Bahsi geçen modifiye parçalarını v6 ya taksanız 200hp yi aşarsınızki yapılmış örnekleri var dinamo çıktıları ile birlikte
Vectra cdx,sport farketmez temizse tavsiye ederim..Satanın sattığına pişman olacağı araçlardır
"street type" egzantirikler + headers + iyi bir son susturucu zaten 150hp veriyor ki GT ile diğerlerinin farkı zaten bunlar... yazılım ile %10 güç vermeyen yazılım zaten bir işe yaramıyordur..
bu arada dediğine katılıyorum b1 cdx'ler hem güçlü hem vergi olarak avantajlı ama "irmsher" eksikliği var sport'lara göre