8 Nis 2010 #41 D derjunge82 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Mar 2010 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Arkadaşlar. Neden Ankara'da LPG bu kadar ucuz? Yada neden illere göre bir fark oluyor bilen var mı? Bursa'da Lpg litre fiyatı 2.05 TL.
Arkadaşlar. Neden Ankara'da LPG bu kadar ucuz? Yada neden illere göre bir fark oluyor bilen var mı? Bursa'da Lpg litre fiyatı 2.05 TL.
19 Ocak 2011 #42 O opel41 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Haz 2010 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Hayırlı olsun.Ben landırenzo taktırdım yetkili serviste aynı şekilde performansta fark olmadı ve yakıt 19 krş kadar düştü.(Maşallah Son düzenleme: 19 Ocak 2011
Hayırlı olsun.Ben landırenzo taktırdım yetkili serviste aynı şekilde performansta fark olmadı ve yakıt 19 krş kadar düştü.(Maşallah
19 Ocak 2011 Konuyu Başlatan #43 VeCCtrA Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Şub 2008 Mesajlar 3,126 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 opel41' Alıntı: Hayırlı olsun.Ben landırenzo taktırdım yetkili serviste aynı şekilde performansta fark olmadı ve yakıt 19 krş kadar düştü.(Maşallah Genişletmek için tıkla ... Konu tarine baktın mı cevap yazarken, birde konu başlığına
opel41' Alıntı: Hayırlı olsun.Ben landırenzo taktırdım yetkili serviste aynı şekilde performansta fark olmadı ve yakıt 19 krş kadar düştü.(Maşallah Genişletmek için tıkla ... Konu tarine baktın mı cevap yazarken, birde konu başlığına