2.0 vectrayı geçtim :)

vectra uzadımı atasinı tanımaz :D:D

Tebrikler :)

bende ne mersolar ne bmwler geçtim ama sürücüler hep yaşlıydı :D

sürücüye bakar büyük oranda olay, sen atarsın vitesi 0.2 saniyede öbürü atar 0.6 saniyede, 0 dan 100 e bu şekilde 3 tane vites atsanız toplamda 1.2sn farkeder ki hızlanmada 10sn lik araba ile 9 sn lik başka bir arabayı geçebilirsin demektir bu. Doğru devir aralığında vites atıp atmama olayını hiç konuya dahil etmedim dikkat edersen.. Şoför çok önemli

sürücüye bakar büyük oranda olay, sen atarsın vitesi 0.2 saniyede öbürü atar 0.6 saniyede, 0 dan 100 e bu şekilde 3 tane vites atsanız toplamda 1.2sn farkeder ki hızlanmada 10sn lik araba ile 9 sn lik başka bir arabayı geçebilirsin demektir bu. Doğru devir aralığında vites atıp atmama olayını hiç konuya dahil etmedim dikkat edersen.. Şoför çok önemli
:good::good:

Vectra 136 beygirde benim araba 105 olsa iyi 100hp :)
Ama herhalde kasası ağır kalıyor ki benim arabada sedan ama demek sağlam devir vermişim.

Arabanin agirligini beygirine böl hangisi agir kaliyor 2.0vectra 1234 kg 1 beygire 9kg denk gelir.. Astra kac kg bilmiyorum ama vectra b agir bi araba degil 2.0 motora gore.. Ya şöförde yada arabada bi sorun var.. Sonuçta 10yaşında araba yeri gelir şahin geçer arızası varsa

bende vehra var deneyeghkmi gardaşjhs

ama devirli motur benimkisi iyi kaçıye

hemi 17 yıllıkhg

Geri