27 Ocak 2013 #1 Y yekta46 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Eki 2012 Mesajlar 63 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Siteyi ziyaret et Aracımı servis içim opel atm pendik bayisine götürmeyi düşünüyorum olumlu olumsuz atm 'ye yorumunuz nedir müşterisi olarak ?
Aracımı servis içim opel atm pendik bayisine götürmeyi düşünüyorum olumlu olumsuz atm 'ye yorumunuz nedir müşterisi olarak ?
27 Ocak 2013 #2 selo06 Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Haz 2009 Mesajlar 1,431 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Siteyi ziyaret et hiç bi zaman özel servis önermem
27 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #3 Y yekta46 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Eki 2012 Mesajlar 63 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Siteyi ziyaret et selo06' Alıntı: hiç bi zaman özel servis önermem Genişletmek için tıkla ... özel değil yetkili servis satış servis yedek parça....Özel sersvislerden ağzım yandı yeterince...
selo06' Alıntı: hiç bi zaman özel servis önermem Genişletmek için tıkla ... özel değil yetkili servis satış servis yedek parça....Özel sersvislerden ağzım yandı yeterince...
27 Ocak 2013 #4 by_speed Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ocak 2013 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Siteyi ziyaret et yeni servis farklı servislerden toplanmıs elemanlarla calısıyorlar ek güvenlisi küçükyalı erpaş opel
27 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #5 Y yekta46 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Eki 2012 Mesajlar 63 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Siteyi ziyaret et by_speed' Alıntı: yeni servis farklı servislerden toplanmıs elemanlarla calısıyorlar ek güvenlisi küçükyalı erpaş opel Genişletmek için tıkla ... küçükyalı erpaş çok pahalı diyolar gitmedim ama babam çok pahalı olduğunu söyledi
by_speed' Alıntı: yeni servis farklı servislerden toplanmıs elemanlarla calısıyorlar ek güvenlisi küçükyalı erpaş opel Genişletmek için tıkla ... küçükyalı erpaş çok pahalı diyolar gitmedim ama babam çok pahalı olduğunu söyledi
27 Ocak 2013 #6 astraopc Yönetici Moderatör 52-Ordu Katılım 1 Nis 2010 Mesajlar 2,877 Tepkime puanı 47 Puanları 48 Yaş 42 Siteyi ziyaret et gedizler var ama bir kez gittim 2. defa gitmem oda çok pahalı... avrupa yakasında olsanız Opel Ataköy çok iyi bir serivs...
gedizler var ama bir kez gittim 2. defa gitmem oda çok pahalı... avrupa yakasında olsanız Opel Ataköy çok iyi bir serivs...
27 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #7 Y yekta46 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Eki 2012 Mesajlar 63 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Siteyi ziyaret et astraopc' Alıntı: gedizler var ama bir kez gittim 2. defa gitmem oda çok pahalı... avrupa yakasında olsanız Opel Ataköy çok iyi bir serivs... Genişletmek için tıkla ... ATM'ye gideceğim gerçi bana Altunizade ARKAS otomotivi tavsiye ettiler ama Pendik ATM daha yakın geldi
astraopc' Alıntı: gedizler var ama bir kez gittim 2. defa gitmem oda çok pahalı... avrupa yakasında olsanız Opel Ataköy çok iyi bir serivs... Genişletmek için tıkla ... ATM'ye gideceğim gerçi bana Altunizade ARKAS otomotivi tavsiye ettiler ama Pendik ATM daha yakın geldi