2 aylık araba servisin hatası fırça :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsaedt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En iyi yıkama basınçlı makine ile şampuan sıkılıp durulandıktan sonra çift kova tekniği ve MF eldiven ile yıkanarak elde edilir.

Aracı ilk yıkamada da gördüm ben..ilk yıkamayı zaten onlar veriyorlar..o sırada fırçayla yıkanıyor ben diğer arabaların yapılırken gördüm..2. yıkama özel yıkamacıda yapıldı.orda da şampuan ve basınçlı hava verildi..kurularken bezle yapıyorlar..3 yıkamada kendim mikrofiber bezle kendim sildim..4 yıkamada ise sıfır aracın inatçı lekelerinin çıkmamasndan kaynaklanan yıkama..Düşünün bu yetkili servise güvendik 2 yıkamada çıkar dediler çıkmadı halen de çıkmadı çıkmıyor yani anlayacağınız.Kahverengi küfe benzer lekeler noktalar..

Kahverengi lekeler dediğiniz şey, araçların nakliyesi sırasında boyaya koruma amaçlı uygulanan malzeme olabilir mi? Biz sıfır Hyundia kamyonet bir araç almıştık, o aracın bazı yerlerinde kahverengi lekeler vardı (kahve lekesi gibi). Bu lekeler yıkamayla zor çıkıyor, ben de araca komple cila çekerek bu lekelerden kurtulmuştum. Servise aracı götürdüğümde yaşadıklarını anlattım, onlar da o lekeleri bu şekilde açıklamışlardı. Normalde o malzemeyi iyice temizleyip araçları öyle teslim ediyorlarmış ama, gözden kaçmalar olabiliyormuş. Kısaca kamyonetlere fazla özenmedikleri söyleselerdi daha iyi olurdu :).

Evet özel madde ile 2 defa çıkarmaya çalıştılar olmadı..hatta ben aracın başında değilken iyice fırçayla yapmışlar ki her yerinde çizik ve hareler var..Bana şimdi boyayı inciltmeyen cila ne önerirsiniz?

Bunun boyayı inceltme durumu nedir acaba? en iyisi diyorlar testlerde eğer siz de uygun görürseniz bu ürünü sipariş vereceğim..Srp'i uyguladıktan sonra başka ne işlem yapmam gerekir? ya da srp uygulayamaya başlamadan önce ne yapmam gerekir..

Son düzenleme:
Bunun boyayı inceltme durumu nedir acaba? en iyisi diyorlar testlerde eğer siz de uygun görürseniz bu ürünü sipariş vereceğim..Srp'i uyguladıktan sonra başka ne işlem yapmam gerekir? ya da srp uygulayamaya başlamadan önce ne yapmam gerekir..

Bu ürünün aşındırıcılık oranı çok çok düşüktür.Aşındırma yerine çizikleri dolduran bir özelliği var.Bunu uyguladıktan sonra üzerine wax- katı cila atarsanız 5 ay gibi uzun bir süre boya koruma sağlamış olursunuz.

Arkadaşlar autoglym'nin srp ürünü almak istiyorum.Sıfır aracıma böyle bir işlem yapmak ne kadar mantıklı..SRP uyguladıktan sonra ne yapmam gerekir? wax falan durumları..Ya da srp uygulamadan önce ne yapmam gerekir.

Geri