2 çocuk için ideal araç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cosmo_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anladım... Hemen bakıyorum :D .. Abi o leşte de fena donanım var ama :confused:

valla ne yalan söyliyim serdarcığım, ben artık bir arabanın hor kullanılıp kullanılmadığıyla daha çok ilgileniyorum, o signum'un enjektör-pompa-turbo tertibat sorunu var muhtemelen, binilmek için alınan arabalar onlar, yoksa bu kadar hızlı el değiştirmezdi :confused:

Ara sıra işi garantiye alma amacıyla, ağzına kadar dolu 2008 1.6 elegance vectra mı alsam bile diyorum :D Ayran gönlüm bir gün bozulmasa bari :rakir:

Zafirayı ilk defa gördüm inceleyeceğim. Yorumalarda ne diyorlar bakalım. Benim biraz 3008 hoşuma gitti. bir de seat altea XL. Versoda çok iyi 7 koltuklu :) Bakalım ilerleyen zamanda astramı satabilirim birisine yönelirim. 3008 şu an için önde ama elektronik şikayeti çok. yolda kalan çok MUŞŞ.
Bu arada 2 çocuk olması sorun değil de 2 çocuğunda çocuk koltuğu kullanacak olması sorun yoksa puntoda yeter. Teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara. Sanırım benim durumumdasınız sizde kontrol ünitesi.

B sınıfı araçlarda iki çocuk koltuğundan sonra anne için çok ama çok az yer kalacaktır. C ve D sınıfında ise yine rahat edecek yer kalmaz. Sonuçta çocuk koltuğu varsa işin içinde anne oraya binmeyecek.

Bunun içinde çocukların en az 3 yaşını görmüş olmaları gerek. 3 yaşına kadar çocuk koltuksuz sonrasında ise arkada yalnız oturmalarını sağlamak iyi olur bence.

Zafirayı ilk defa gördüm inceleyeceğim. Yorumalarda ne diyorlar bakalım. Benim biraz 3008 hoşuma gitti. bir de seat altea XL. Versoda çok iyi 7 koltuklu :) Bakalım ilerleyen zamanda astramı satabilirim birisine yönelirim. 3008 şu an için önde ama elektronik şikayeti çok. yolda kalan çok MUŞŞ.
Bu arada 2 çocuk olması sorun değil de 2 çocuğunda çocuk koltuğu kullanacak olması sorun yoksa puntoda yeter. Teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara. Sanırım benim durumumdasınız sizde kontrol ünitesi.

Zafira 7 kişilik en arkada gizli 2 koltuğu daha var. o koltuklarda da emniyet kemeri var ve cocuk koltuğu bağlanır diye düşünüyorum. 2. sıra koltuklarda istediğiniz gibi yatıyor.
Kalite olarak 3008 den bence çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Araç almadan önce kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum
1.9 cdti ve cosmo alırsanız pişman olmassınız

Sanırım benim durumumdasınız sizde kontrol ünitesi.

söylediğinizi anlayamadım kusur görmeyin ama yani sizin de 2 çocuğunuz var galiba dediğinizi düşündüm :) benim evliliğime hele ki çocuğa biraz daha zaman var ama insan ailesiyle birlikte bir yere gideecği zaman kendisinin olduğu kadar ailesinin de rahat olmasını ister..Benim size tavsiyelerimden astra h, cam tavanı için alınır..Ferah bir ortamı oluyor ve donanm olarak da çok yeterli..1.3 CDTİ denk getirirseniz zaten 4-4 lük araç olur..Tabi astra alın diye ısrar etmiyorum..

Bunun yanında signum tavsiyemin sebeplerinden biri de arka koltuklarda ısıtmanın olması..Malum, kış kapıda ve çocuklarınızı da yanınıızdan ayırmayacaksınız..Bunun yanında cam ve kapılar için çocuk kilitleri, yeterli iç mekan,port bagaja uygunluk ve güvenlik açısından da beklentilerin üstünde bir araç...Tavsiyem bu yüzdendi..TAbi söylenen araçlar içinde de işinizi görmeyecek yok..Her biri isteklere cevap verir nitelikte..

Hatch back yada C sınıfı Sedan pek yeterli gelmez size. Tavsiyem D sınıfı Sedanlara fazladan para vermek yerine Seat Altea XL güzel bir tercih olabilir. Haricinde piknik havasında bir araba diyorsanız Dacia Loggy güzel tercih olabilir 110'luk DCi'ı var hem yakıtı yok hemde çok atik bir araba değerlendirin derim.

arkadaşlar konunuz eski ama forumda araştırırken dikkatimi çekti bu leş signum dediğiniz siyah araç hangi araba istanbul da beylükdüzündeki araç mı :) bende şuan sıgnum meraklısı olduğum için aldım 3. sahibinden bildiğiniz detaylar var ise araç ile ilgili paylaşırsanız sevinirim.donanım olarak daha dolu signum yok

Geri