- Konuyu Başlatan
Forum ustalarından da yorum bekliyorum. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
semih'e katılıyorum. dediği teknik açıdan ve tecrübelerle sabittir. bizzat kendisi silindir kapağı açıp kapayıp başarılı olmuştur bir kullanıcı olarak. hatta ben burada kendisini fahri usta olarak ifade etmek istiyorum. teşekkürler!
kompresör ölctürün. kapak taslanmadiysa, 10-9.5 barin altinda ise vetil keceleri gibi geliyor.
bir not eklemek isterim; kapak actiran ecotec kullanici arkadaslar, yag yaksin yada yakmasin, kapak acildiginda mutlaka ventil kecelerinide degistirirlerse ileride karsilasacakalari yag yakma sorununa engel olicaklardir, ve illeki orjinal sübap keceleri kullanilmali. 3-5 kurusluk malzeme ama ileride cok can SIKIAbilir.
Merhabalar, aracımdaki kurum nedeniyle 2 defa silindir kapağı açıldı, ilk açılışından sonra subaplar değişti, bir müddet sonra yağ yakmaya başladı, GÜNEŞ marka subap takıldı, 2. kez açıldıktan sonra subapların subap lastiklerini kestiği anlaşıldı tekrar yeni güneş subap alınarak başka bir usta tarafından açıldı, subap gaydları bron malzemeden yapıldı ancak yeniden 2500 kmde 1 litreden fazla yağ yakıyor. bunun sebebi güneş subaplarının kalitesizliği olabilir mi acaba? astra elegance twinport. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...