Ynt: 2.dizel partikül filtresi uyarısı
1.6 da sorun yok muhtesem gibi falan birsey demek istemiyorum (1.3 gibi kendini kanitlamisligi falanda yok)daha cok yeni ilerde ne olur bilinmez 10binde hepsi dagilir belki ama suanda bu gordugumuz sorunlari pek motora baglayamayiz 1.6 larda olmasi denk gelmis sadece direksiyon falan alakasiz cunku motorla.
1.6 lardaki sorunlar duyduklarimiz boyle duymadiklarimiz kimbilir nasil demeniz abartili geldi daha cok. cunku cok buyuk ihtimalle (ki direksiyon icin kesin) sorunlarin motor ile hicbir ilgisi yok.1.6 lar surekli yag yaksa turbo sorunlari cikarsa anca bu genelleme yapilabilir bana gore bu sorunlar anca astranin sorunlari olabilir tek bir motor seceneginin degil.janjan link' Alıntı:Motoru direksiyonla bağdaştırmadım 1.6 dizel motorlu astralar olarak belirttim.
Edit: Yanlış anlaşılmamın sebebi alıntı yapmamamdan kaynaklı. Aşağıdaki yazıya o cevabı vermiştim.
1.6 da sorun yok muhtesem gibi falan birsey demek istemiyorum (1.3 gibi kendini kanitlamisligi falanda yok)daha cok yeni ilerde ne olur bilinmez 10binde hepsi dagilir belki ama suanda bu gordugumuz sorunlari pek motora baglayamayiz 1.6 larda olmasi denk gelmis sadece direksiyon falan alakasiz cunku motorla.