2006-2007 grande puntolar da olabilir...ne de olsa opelle aynı motoru kullanıyorlar...cdti & multijet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla skyeye sagolasın ben cmax hıc dusunmemıstım ama sasırdım az yaktıgını ve yolda ıı gıttıgını bılıyorum 307 den iidir ama neyse ben bı bakayım baska ılanlara ancak ıste sıkıntı ıstanbul arabası hep dur kalk dur kalk genelde cogunun debrıyaj ve baskı balata hep degısmıs
Güzel bi seçim olurdu ama paranın gözü körolsun ...alışkanlık mı desem bılmıyorum ama Alman arabaları hep guvenlı gelıyor bana asıl işte para olcak alıcan 1.9 tdi Passat ama ne yazık ki ona yetcek para yok
Rica ederim, yardımcı olabildiğime sevindim.Debriyaj ve baskı balata değiştiyse sorun yok, esas değişmediyse problem. Bence Ford'un yaptığı araçlar taş gibi dayanıklı ve TDCI da son derece başarılı bir motor.C-max de oldukça kullanışlı bir araç.Yalnız ne marka alırsan al, turbosunu iyicene kontrolden geçirmeden alma.