2. EL PİYASASI NE DURUMDA ? YARDIM PLS...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bahto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. EL PİYASASI NE DURUMDA ? YARDIM PLS...

Arkadaşlar selamlar aranıza yeni katıldım 25 Mayısta Bursa Reno Bayii KAROTOdan 2012 sport 15750km Karbon siyah astra aldım. sahibinden de satış fiyatı 52.500TL idi 50.250TL ye aldık.

Ynt:

Bana az pahalı gibi geldi sport Cosmo mu Enjoy sport mu?

Bana da biraz pahali geldi ama icinize sinmesi önemli hayirli olsun kazasiz belasiz

Hayırlı olsun. Allah kazadan beladan korusun :)

Astra bu pahalı olacak tabi, her şeyin bi bedeli var, astra sahibi olmanın bedeli de bu  dancee

Av.Emreermiş link' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar aranıza yeni katıldım 25 Mayısta Bursa Reno Bayii KAROTOdan 2012 sport 15750km Karbon siyah astra aldım. sahibinden de satış fiyatı 52.500TL idi 50.250TL ye aldık.
Dizel mi? Makyajlı kasa mı?

harunhoca link' Alıntı:
Altı ay olmadı aracı alalı. 4.250 km.de. 57 bin net vermiştim. şimdi fiyatları arttı tabi 62 bin idi kısa bir süre önce şimdi 60 bine indirmişler. 62 bine alan adamın suçu ne, yazık değil mi? Bu nasıl bir fiyat politikası, insanları saf yerine koymanın anlamı ne. Tamam serbest piyasa anladık da önce 62 bin, iki hafta sonra 60  bin. Ben anlam veremedim. Ha benim aracıma gelince satmayı düşünmediğim için kaç para ettiği umurumda değil.  >:(

Kesinlikle katılıyorum Hocam. Ben de zamlı fiyatlardan aldım. Madmax'in aldığı fiyat ile benim aldığım fiyat arasında uçurum var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri