2.elde vectra karnesi ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan webbee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sana kıyamam ben. :D:D:D seni ateşe atmaya gerek yok :D

Yağ çubuğunda eksiklik görülmese dahi mavi duman iyiye işaret değildir.Bir kontrol ettirmende fayda var.

ustamda baktı servisede baktırdım normal diyor hepsi.testte ettiler.ilk çalıştırmalarda çok hafif olabilir diyorlar.zaten öyle hafif verdiki mavi duman yani dikkatli bakmasanız görünmüyor

evet yağ sorununu bende yaşıyorum heleki ilk marşa basmamda

ama geçen arabayı babam çalıştırdı ben arkasındaydım arabanın.hafif gaz verince mavi duman ettı sanki.korktum aslında yağ yakıyor galiba ama çubukla kontrol ediyorum hiç eksilme yok.ustamda baktı birşey yok.arada olurmu arkadaşlar bu mavi duman yoksa anormalmidir

Zamanla Opellerde sibop lastikleri sertleşiyormuş, bunun sonucu yağ kaçağı oluştuğundan ilk çalıştırmalarda bir kereye mahsus egzostan mavi duman atarmış. Ben bundan kurtulmak için 20 YTL ye motor sızıntı önleyici yağ koydurdum. Bu yağ zamanla sertleşen sibop lastiklerini yumuşatıyormuş. İlk anda şüpheyle yaklaşmıştım ama şu anda ilk çalıştırmalarda oluşan mavi duman kayboldu.

savas abı bu motor sızıntı yag koruyucusunun markası resmı varmı saygılar

savas abı bu motor sızıntı yag koruyucusunun markası resmı varmı saygılar
İzmir'de özel bir serviste koymuşlardı. Şu an markasını hatırlamıyorum ama 1-2 gün içinde yağ değişimi+ CC yaptırmaya gideceğim o zaman öğrenirim. Tekrar haberleşiriz.

Geri