Abi sabah kahvaltısı için ankaradan bi isteğiniz var mı bende onu getireyim gerçi ankaranın neyi meşurdur tam bilmiyorum ama bi samsunlu olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi sabah kahvaltısı için ankaradan bi isteğiniz var mı bende onu getireyim gerçi ankaranın neyi meşurdur tam bilmiyorum ama bi samsunlu olarak
Arkadaslar selam opeli sattým dugun hazýrlýðýndayim şimdi evi boyayıp geldim hemen foruma girdim o yüzden pek forumu takip edemedim kambersiz buluþma olmaz geliyoruz Niðdeden ben nişanlımla gelirim gelmeyen cok şey kaybeder benden demesi çok samimi sıcak eğlenceli gezmeli muhabetli bi buluşma olacak geçen senekinden de çok katılım var gibi yansın nevşehir
valla cuma yakacaz nevşehiriArkadaslar selam opeli sattým dugun hazýrlýðýndayim şimdi evi boyayıp geldim hemen foruma girdim o yüzden pek forumu takip edemedim kambersiz buluþma olmaz geliyoruz Niðdeden ben nişanlımla gelirim gelmeyen cok şey kaybeder benden demesi çok samimi sıcak eğlenceli gezmeli muhabetli bi buluşma olacak geçen senekinden de çok katılım var gibi yansın nevşehir