mustafa fotolar için eline ve makinana sağlık süper olmuş hepsi...İnşallah bidahaki buluşmaya daha kalabalık oluruz herkese teşekkürler tekrardan.10*40 castrol kokulu bi gün geçirdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ALLAH ayırmasın gerçekten..mükemmel ötesi bir çiftsiniz...ha bu arada niğdede cumanın düğünü var 20-25 gün sonra isterseniz süpriz yapalım hepbirlikte düğünenüe gidelim...opelim.net olarak...
2.kapadokya gezisinde bulunduğumdan çok mutlu oldum çok güzel bir gündü gelen herkese çok teşekkür ederim, vurala sar aaaa sar demekten, rakı yokmu demekten, özgüç abiden saz dinlemekten, semaverde çay içmekten, kahvaltı sofrasından en son kalkmaktan, ipeğe adın ney gız deyip yarım yamalak iebe diyerek ismini söylemesinden, umit abinin fütürsüzca dağıttığı stickerlardan almaktan, ibrahim in almadığı yerli domatesleri konuşmaktan, onurla ilk defa dinlediğim o güzel yabancı müzikten, gımızı astradaki o çok mutlu çifti görüp ulan ben ne zaman evleneceğim diyerek düşünmekten, umit abinin kızının bir an bile yerinde duramamasından, pentax foto makinasına "kusura bakma ismini unuttum " sahip arkadaşın foto çekerkenki hallerini seyretmekten, ibrahim in otobüs ile gelme dramını dinlemekten, onurun araba yanıyor başkan deyip opel i çalıştırmadan camları indirmesinden, bülentin garnizon terkim yok yoksa dağıtırdım bunların ağzını burnunu deyişinden, oktayın vectra sevdasını dinlemekten, özgüç abiye atar yapan genc ile özgüç abiyi izlemekten, çok büyük keyif aldım sonsuz teşekkürler ediyorum arkadaşlar ayağınıza, yüreğinize sağlık, opeliniz hiç usta yüzü görmesin sanayinin yolunu unutsun parçalarınız orjinal gm olsun... (not: Orjinal gm alacak durumu olmayan arkadaşlar yan sanayi de iyidir sorun çıkartmaz bir numaralı usta yalanıdır )
Aga nası unutursun adımı Bütün fotolarda gözüne siyah şerit çekecem, hatta mozaikleyecem