2. sorumda yanitsiz .umdugum gibi forum digilmis

denizxcannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iki sefer konu actim cevap alamadim basarisiz bir forum . neden actiniz bu formu?

Evet umduğunuz gibi değil. Cevap verilince iyi verilmeyince kötü bir sitedir bu site.

1. Arama yaptın mı kanımca yapmadın, umduğumuz gibi bir üye değilsiniz..

2. Bugün cumartesi yani tatil çoğu üye aynı sizin gibi kendi sorularına cevap gelmiş mi diye bakıyor. Ayrıca bu forumda sorulara cevaplar gönüllülük esasına göredir. Yani mecburi değil.

3. Kuvvetle ihtimaldir ki bu yazınızdan ötürü sorununuza kimse cevap vermeyecektir.

partner bu bir elestiriydi neden kizdiniz ,elestiriye acik degilseniz soyleyin .
Birde ben ilk sorumu 1 hafta kadar once sormustum.Arastirma yapmadigimi nerden cikardiniz bunuda anlamadim.
Bisey daha, uslubunuz hic hos degil adminler ilgilenirse bu tip konularla daha iyi olur

Konularınızda sordugunuz soruya baktım, ılk defa duydum sıkıntınızı belkı forumdakı dıger arkadaslarımızda konu hakkında bılgısı yoktur dıye cevap alamamışsınızdır...Size bılmeden bseyler sallamalarını ıstemessınız..

Sorunuzun cevaplanmama sebebini az çok tahmin edersiniz ya bilen yok yada ilgi çekmeyen sorudur.

tamam iste bende bunu dedim bilen yoksa umdugum gibi bir forum degilmis dedim niye kizdin :))

Günde 100 konu'nun 90 ına cevap verılen bır forumda eger 10 soru cevaplanmamıssa bu forum basarısız sayılmaz, farklı bır sıkıntınız oluyor arabada servıse gıdıyorsunuz o halde bıle arabanıza bakıyorlar sorunu çözemıyorlar , siz bu duruma karsı kapatın bu yetkılı servısı bırseyı yapamıyorsunuz dıyemessınız.. Size forum arkadaslarımız yardımcı olamamıs olabılır ama tutumunuz bıraz sert ve yanlıs.. İlerde baska sorunlarınız olur sorarsınız bilen arkadaslar cevap vermez..

eren ben basit bir elestiri yaptim umarim elestirileri dikkata alirsiniz .
Yok elestiri hosa gitmiyorsa yapmam
Srvisi konusuna gelince ben arizadan anlamayan servise derim ozaman ne is yapiyorsunuz diye ve ben bunu yaptimda servisi o markanin musteri hizmetlerine sikayet ettim bana tesekkur ettiler burdaki gibi (boyle yazarsan birbaska sorunuza cevap yazmazlar demediler )

abi sorunlarına baktım ama bilmiyorum baya sitem etmişsin siteye fakat gerçekten enteresan sorunlar forum ustaları var onlara özelden ulaş biraz geç cevap verebilirler malum çalışıyolar gene çözüm bulamazsan orda yaptır ne gerekiyosa aracı elden çıkartın bence son çare

hayat umduğunuz gibimi..?

Geri