2 yağ göstergesi arasındaki fark

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masques
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

masques

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar arabamda yağ lambası yanmıyordu ama yol bilgisayarsında check oil level ( yağ seviyesini kontrol et ) ikazı yanıp duruyordu bazen.Bugün yağına baktırmaya gittim yağı epey azalmış.Ama madem yağı azaldıysa yağ lambası nie yanmıyor.Yol bilgisayarı azaldı diyor ama normal yağ lambasında tık yok

sanırım yağ lambası cok azalınca yanıyo yani kritik durumlarda

benimde yol bilgisayarı arıza veriyordu gittim baktık. yarım lt kadar azalma olmuş..dediğin gibi yağ lambası kritik durumlarda devreye giriyor olabilir..yol bilgisayarı sadece hatırlatıyor olabilir.

benimde yol bilgisayarı arıza veriyordu gittim baktık. yarım lt kadar azalma olmuş..dediğin gibi yağ lambası kritik durumlarda devreye giriyor olabilir..yol bilgisayarı sadece hatırlatıyor olabilir.

:good: :good: :good:

yol bilgisayarı olmayan bi kullanıcı olarak yorumlayayım,yağ lambası ilaç için bir banımlık dahi yağ kalmayınca yanıyo :D
başıma geldi de

Yol bilgisayarı seviye öbürüde basınç düştüğünde uyarıyor olmalı.

Yol bilgisayarı seviye öbürüde basınç düştüğünde uyarıyor olmalı.

Aynen Emre arkadaşımın dediği gibi,yağ lambası daha çok yağ pompasının arızasında basınç değişikliklerinde yanıyor.

Aynen Emre arkadaşımın dediği gibi,yağ lambası daha çok yağ pompasının arızasında basınç değişikliklerinde yanıyor.

ya arkadaşlar benim aracım 11110de yağ değişmiş ve bi sonraki yağ değişimi 26111 di ve 80 km geçtim bi sorun yaratırmı yani yağ lambasının yakmasını beklesem sorun cıkarırmı

arkadaşlar karterin üzerinde birtane müşür var ustten bakınca görunur. o müşür seviyeyi kontrol eder. yag fılıtresının ordada bı müşür var oda yagın basıncını yanı yag lambasını yaktırır.

ya arkadaşlar benim aracım 11110de yağ değişmiş ve bi sonraki yağ değişimi 26111 di ve 80 km geçtim bi sorun yaratırmı yani yağ lambasının yakmasını beklesem sorun cıkarırmı bi yardım etsniz arkadaşlar

Geri