2.Yıl Bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alis9011
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt:

Buradan KM ci arkadaşlarıma sesleniyorum rakibiniz var. :)

Bu arada mobil 5w 30 diyorum. Ama servis ne der bilemem

Ynt: 2.Yıl Bakımı

Is yerim evime yürüme mesafesinde bir tek haftasonlarıbbiliyorum o da şehir içinde bugün parçaları sanayide sordum GM ürünlere 315 tl istedi yetkili servis ise 500 tl Ye yapacağını söyledi bende servise yaptıracak heralde herkese iyi aksamlar

WeReWoLF link' Alıntı:
Buradan KM ci arkadaşlarıma sesleniyorum rakibiniz var. :)

Bu arada mobil 5w 30 diyorum. Ama servis ne der bilemem

KM'ciler bu yoruma sessiz kalmışlar abi, ben kalmam :D bunların ipliğini pazara çıkartma vaktidir :D

ahmetyr link' Alıntı:

Ahmet Bey yanlış anlamayınız lütfen. Bülent Abi ve adRe J (Orhan) ile aramızda bir espri. Esprinin mahiyeti anlaşılacağı üzere KM (Kilometre) bu arkadaşlarımız da "ne hikmetse" kilometre arttırmıyorlar hiç :D Şubat 2014 trafiğe çıkışlı aracımda 26.000'e geldim, bende aynı yöntemi kullanmak istiyorum :D

yok ne yanlış anlaması ,espiriyi anladım ben :)

mucahitduran link' Alıntı:
Ahmet Bey yanlış anlamayınız lütfen. Bülent Abi ve adRe J (Orhan) ile aramızda bir espri. Esprinin mahiyeti anlaşılacağı üzere KM (Kilometre) bu arkadaşlarımız da "ne hikmetse" kilometre arttırmıyorlar hiç :D şubat 2014 trafiğe çıkışlı aracımda 26.000'e geldim, bende aynı yöntemi kullanmak istiyorum :D
Müco son hesapladığımda 104 km / gün ortalaman vardı... performans düşüklüğü yaşıyorsun aman dikkat... son hesabıma göre 100 km/gün desin... Gaza basmayı ihmal etme, o vergilerle senin sayende ülkemizdeki ticaret hayatı zenginleşiyor.  greatt

ilkyıl bakımına 8300 de gridim yıldan.şimdi 23 binde mi 2.yıl bakımına girmeliyim ?

bunyas33 link' Alıntı:
ilkyıl bakımına 8300 de gridim yıldan.şimdi 23 binde mi 2.yıl bakımına girmeliyim ?
2 yılını doldurduysa girmelisin

Geri