20/12/2014 cumartesi tonton bulusmasi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 20/12/2014 cumartesi tonton bulusmasi.

mucahitduran link' Alıntı:
Nasıl uygun olursa abi, dediğim gibi benim için fark etmez :)

Diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesinler bir orta yol buluruz

VIII link' Alıntı:
Burak abim bu işe ne der peki :D Umut abi ve Doğan abiden de ses çıkmadı henüz :)

Doğan saat 18:00 A kadar çalışıyor, Umut Hocaya büyük ihtimalle uyar, yeni Astrasıyla ilk buluşması olacak

Yazın ilk sıraya beni  :) Cumartesi akşamı bana uyar, pazar günü de akşamüstüne doğru uyar. Aslında cumartesi akşam 8 gibi buluşsak maç çıkışı ֖zdemir'de gelebilir katılımda fazla olur gibi :)

Arkadaşlar tam olarak gün ve saati söyleyin ki biz de durumuzu gözden geçirip karar verelim. Organizasyonu yapan arkadaşların da işi zor, herkese uygun bir gün ve saat belirlemek imkansız gibi. Net olarak gün ve saat bilgisi nedir, son olarak  032questn

VIII link' Alıntı:
Burak abim bu işe ne der peki :D Umut abi ve Doğan abiden de ses çıkmadı henüz :)

Benim o gün maç saatine kadar düğün koşturmalarım olacak Erelcim, maç sonrası için de yenganımın carlama ihtimaline karşı cumartesiyi pas geçmek durumundayım :) Ama Müco'yu pazar sabahı kahvaltıya götürme fikrimde hiçbir değişiklik yok. O mini organizasyona katılmak isteyen herkese de kapılarımız açık :)

.BURAK. link' Alıntı:
Benim o gün maç saatine kadar düğün koşturmalarım olacak Erelcim, maç sonrası için de yenganımın carlama ihtimaline karşı cumartesiyi pas geçmek durumundayım :) Ama Müco'yu pazar sabahı kahvaltıya götürme fikrimde hiçbir değişiklik yok. O mini organizasyona katılmak isteyen herkese de kapılarımız açık :)
Haci senin yemek sözün neoldu bu arada.

BÜLENT link' Alıntı:
Haci senin yemek sözün neoldu bu arada.

Görüştüğümüz mü var kilometreci; gelin bir gün Nispetiye'ye, arayın şu kardeşinizi, sonrasını bana bırakın abim.

.BURAK. link' Alıntı:
Görüştüğümüz mü var kilometreci; gelin bir gün Nispetiye'ye, arayın şu kardeşinizi, sonrasını bana bırakın abim.
Kilometreci :D :D Unutmayalım, unutturmayalım :D

Umut Hoca link' Alıntı:
Yazın ilk sıraya beni  :) Cumartesi akşamı bana uyar, pazar günü de akşamüstüne doğru uyar. Aslında cumartesi akşam 8 gibi buluşsak maç çıkışı ֖zdemir'de gelebilir katılımda fazla olur gibi :)

Umut Benim için süper olur  greatt

Geri