20/12/2014 cumartesi tonton bulusmasi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 20/12/2014 cumartesi tonton bulusmasi.

Umut Hoca link' Alıntı:
Benide ıspartakuleden alır mısın ֖zdemir?  :)

Umut Lafı olmaz ama kayınvalide Yeşilköy'de hastanede yatıyor, eşim Haftasonu refakatçi kalacak, Cumartesi sabah önce hastaneye uğramam gerekiyor, 9-10 gibi erken olmazsa alırım

OGOKTAS link' Alıntı:
Umut Lafı olmaz ama kayınvalide Yeşilköy'de hastanede yatıyor, eşim Haftasonu refakatçi kalacak, Cumartesi sabah önce hastaneye uğramam gerekiyor, 9-10 gibi erken olmazsa alırım
Haci şisliden gecermi.  kahka536

şaka yaptım ֖zdemir, ilk Astra J aracımla gelmezmiyim hiç arabamla. Bülent seni alabilirim istersen  ;D Akbil geçer  011zaa

Umut Hoca link' Alıntı:
şaka yaptım ֖zdemir, ilk Astra J aracımla gelmezmiyim hiç arabamla. Bülent seni alabilirim istersen  ;D Akbil geçer  011zaa
Sagol umutcum.
Araba aylardir yatiyor bahanesiyle akü kendine gelmis olur tabii bitmediyse.

sohbetiniz bol , muhabbetiniz şen olsun...
ben gelemiyeceğim..

OGOKTAS link' Alıntı:
Burak arabasız gel istersen maça beraber geçeriz

Gündüz ufak bir koşturmacam olabilir abim (kayınpeder geliyor ziyarete), oradan yırtabilirsem öyle yaparız olmadı. Yırtamazsak araba ile gelirim. Teklifin için sağ olasın abim.

.BURAK. link' Alıntı:
Gündüz ufak bir koşturmacam olabilir abim (kayınpeder geliyor ziyarete), oradan yırtabilirsem öyle yaparız olmadı. Yırtamazsak araba ile gelirim. Teklifin için sağ olasın abim.

Tamamdır benden yana sorun yok  greatt

OGOKTAS link' Alıntı:

Geçmiş olsun, Allah şifa versin. :(

HasanM link' Alıntı:
Geçmiş olsun, Allah şifa versin. :(

Sağol Hasan abi, umarım kayınpederiniz de iyidir, yanlış hatırlamıyorsam ameliyat başarılı geçmişti. Bu arada benim kayınvalidenin kan grubu da ABrh- ama 6 çocuğunun tamamı pozitif

Geri