20-21 Şubat Şile Ağvada Kamptayız!!!

hava durumu olarak oranoın yolları biraz bozuk fakat kar olarak sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum

arkadaşlar çocuklarınızda 0-3 yaş sınırlaması var 1 yaş sorun olmaz büyük ihtimalle
kalacağımız yerde hem şömine hemde klima mevcut üşüme gibi veya baraka gibi değil

opel e kar vız gelir trıs gider :D gerçekten çok gusel bı organizasyon katılmayı çok isterdım ama uludagda olucagımdan gelmem imkansız bu tarz organizasyonların devamını beklerım organize edenede çok teşekkürler

Arkadaşlar iyi akşamlar çok güzel organizasyon yapmışsınız. Acaba organizasyonun iptal olma durumu falan varmı (katılım az olursa falan) Bende eşimle katılmak istiyorum

birde 14 şubat akşamı mı saat 20.00 de orada olacağız?

vala pek bişey anlamadım yorumları okudukça kafam karıştı.
güzel bir organizasyon fakat baştan bi toparlamak gerekiyor galiba;
70 tl tam pansiyon(yeme içme eğlence) kişi başı fiyatımı? (%50 ind ne için yapılacak??) yoksa sadece oda da kişi ücretimi? pazar akşamı 8 de mi buluşacağız? sanırım cmtsi akşam 8 de olacağız?

70 tl gecelik tek kişi fiyatıdır. Cuma akşamı saat 8 de otelde buşulacak. İsteyenler cumartesi gidip tek gece kalabilir. Otelden çıkış pazar öğlen değil pazar akşamı olacaktır. Yüzde 50 indirim çocuklar içindir.

güncel bilgi:

1. tek kişi oda ücreti 70 lira alınacaktır
2. cumaretesi akşam 9da otelde olunacak
3. 0-3 yaş arası çocuklardan ücret alınmayacak
4. yarım pansiyon olarak sabah kahvaltısı açık büfe akşam yemeğide dahildir.
5. isteyenler cumadan gidebilir aynı ücret geçerli olucak
6. normal fiyatı 140 pazar günü için ama bize özel 70 lira olucak
7. katılımı 40 yapmamız süprize sebep olabilir :) otel sahibi tarafından

Geri