20 mart 2011 ankara kalesi gezisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kale civarı bencede pek tekin olacağını zannetmem rahat edebilirmiyiz bilmiorum daha ferah mekanları olabilir bence arkadaşların dediği giibi göksu türü bir yerler olabilir bence.....

arkadaşlar merkezi bir yerde buluşup kale civarı olmasada güzel bir kahvaltı yapılıp s.pazarına gidilecek kale civarında kapalı ve açık otoparklar var gerekli ayarlamaları yapcağım ayrıca söylediğiniz yerler bahsettiğiniz gibi değil 10 yılı o bölgede geçmiş biri olarak sıkıntı olmayacağını düşünüyoruz.

arkadaşlar merkezi bir yerde buluşup kale civarı olmasada güzel bir kahvaltı yapılıp s.pazarına gidilecek kale civarında kapalı ve açık otoparklar var gerekli ayarlamaları yapcağım ayrıca söylediğiniz yerler bahsettiğiniz gibi değil 10 yılı o bölgede geçmiş biri olarak sıkıntı olmayacağını düşünüyoruz.

Sen Öyle diyorsan öyledir abim saygılar :cool:

nedir bu bizim mahalleden çekinceniz yaa anlamadım:]
elin turisti gelir elini kolunu sallayarak sokak sokak gezer ama ankaralılar gitmez,ayıp valla:)

50.yıl parkı (çamlık) tavsiyemi yineliyorum :) çok güzel Ankara manzaralı fotoğraflar çekilebilir ama 4TL park parası da göz önünde bulundurulmalı...

büyük ihtimal ben de gelirim ;))

bence göksu park en güzel buluşma mekanı olur. bu gün gidip şöyle bir dolaştım, sessiz sakin ve araç park alanıda gayet geniş ve güzel. fotoğraf çekimleri içinde gayet uygun.....

"AFSAD ile gittim defalarca gayet kalabalık , bir kaç kezde Kale Festivaline KIZ arkadaşlarımla...Gezmek adına kahvaltı adına ve manzarası ile vakit geçirip fotoğraf çekilmesi için oldukça uygun ve güzel bi yer,,(afsad bknz google:)) Gittiğiniz içinmi yer konusunda yazdınız anlamadım ama yazılanlar beni şaşırttı..."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri