Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20 TEMMUZ ABANT ORGANİZASYON PROGRAMIMIZ ve DETAYLAR
neonun üstüne gitmeyin ahh ahh ben tr olsam görürdünüz siz gider neoyuda alır basardım mekanı ama heeh şaka bi yana iyi eğlenceler herkese keşke keşke gelebilseydim ama .... bidahakine söz diyelim
Arkadaşlar ben aranıza yeni katılan üyeyim,şu anda burada olmaktan son derecede mutluyum,organizasyonun yeni farkına vardım ,bu seferlik gelemiyorum ama bir sonraki organizasyona mutlaka geleceğim .Hem bu arada dahada kaynaşmış oluruz.Herkese iyi eğlenceler sağ salim gidin ve dönün. Selamlar.
neonun üstüne gitmeyin ahh ahh ben tr olsam görürdünüz siz gider neoyuda alır basardım mekanı ama heeh şaka bi yana iyi eğlenceler herkese keşke keşke gelebilseydim ama .... bidahakine söz diyelim
aykal senin burda olduğun zamanlar da organizasyonlar oldu. hatta bakınız en son anıtkabir buluşması sen tr deydin ama sadece telefonla katılabildin ne iş
aykal senin burda olduğun zamanlar da organizasyonlar oldu. hatta bakınız en son anıtkabir buluşması sen tr deydin ama sadece telefonla katılabildin ne iş