Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20 TEMMUZ ABANT ORGANİZASYON PROGRAMIMIZ ve DETAYLAR
Ben son gün son dakikaya kadar beklemek zorundayım biliyorsunuz malum
kızımın durumu iyi olursa 09 dan önce Carrefourdayım
aksini düşünmek bile istemiyorum ama...
Ankarayada bu yüzden gelememiştim.
Elif'im talesemi hastası geçen sefer hastanelerdeydik,bu seferde 1 haftadır doğru dürüst yemek yemiyor.Yemek yemeyince ilaç alamıyor.İlaç alamayınca bayağı kötülüyorda...Neyse bu bizim derdimiz sizi üzmeye gerek yok gelemesemde iyi eğlenceler.
Elif'im talesemi hastası geçen sefer hastanelerdeydik,bu seferde 1 haftadır doğru dürüst yemek yemiyor.Yemek yemeyince ilaç alamıyor.İlaç alamayınca bayağı kötülüyorda...Neyse bu bizim derdimiz sizi üzmeye gerek yok gelemesemde iyi eğlenceler.
geçmiş olsun Erkan abi yapabileeğimiz bişey varmı hüseyin abiyede katılıyorum elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız bu arada güncel diyelim demi