2000 Astra 1.6 CD

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DweLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah Enis Ağabey, film şeridi gibi gözlerimin önündden geçti eheh :D :D Ancak Bardaklık, kolçak, teyp (tabi bi de direkyion tuşları) ışıklandırma vs bana da lazım. Ancak okul başlayınca start vereceğim, çok deli makine geliyor. :D

Serdar'ım eksik olma daha iyisi sana dememe gerek yok, zaten var ;) :D Far yıkama işini de düşünüyorum, Çıkmacıları arşınlıcaz artık napalım :D :D

tekrar merhaba

aracınız cok yeni ve temiz.. size tavsiyem işlevselliğini bozmayacak şeyler yapmanız.. aracınız cok orjinal ve böyle de korumalısınız bence ;)

Güzel çalışmalar olmuş, özellikle hoparlörler. 17" jant standart yay bırakırsanız sürtmez.

Teşekkürler Murat Bey, evet geri dönüşü olan şeyler yapacağız, hem sade hem işlevseli olan ürünler ilk tercihim. Ancak öğrenciyim ve burs yattıkça olacak, yani proje bittiğinde seneye bu zamanlar anca olur.

Mert Bey, leylekleşmez umarım o janttan sonra? Yani olmazsa 16' jant üstüne ön 3.5 arka 3 cm civarı bi yay koyacağız, bu B planı tabi ki. Ama öncelik far, ekimde stoplar ve egzos, kasımda logosuz panjur vs vs diye gidiyor liste.Ayda 500 tl ile bunlar oluyor :D

Teşekkürler Murat Bey, evet geri dönüşü olan şeyler yapacağız, hem sade hem işlevseli olan ürünler ilk tercihim. Ancak öğrenciyim ve burs yattıkça olacak, yani proje bittiğinde seneye bu zamanlar anca olur.

Mert Bey, leylekleşmez umarım o janttan sonra? Yani olmazsa 16' jant üstüne ön 3.5 arka 3 cm civarı bi yay koyacağız, bu B planı tabi ki. Ama öncelik far, ekimde stoplar ve egzos, kasımda logosuz panjur vs vs diye gidiyor liste.Ayda 500 tl ile bunlar oluyor :D

16" ince profil lastik setiyle leylek oluyor(german style denen iğrenç ofsetli stil...), o konuda kesinlikle haklı olabilirsiniz. 17" orta seviye profil ile standart dolgun bir duruşu olur, leylek durmaz. Ancak 2.5cm alçaltma kiti uygularsanız araç 4cm kadar yaklaşır yere ve ölüm makinası gibi basık bir duruşu olur. Bir ay gibi bir süre içinde sıfır set lastik, sıfır elektrik tesisatı, jant macun+boya ve spor yay denemesi yapıcam, foruma öncü olmakta fayda var :)

edit :
ekbilgi1 : olarak şu resmi vereyim, olabilecek en iyi seçim gibi hem boyut hem şekil bakımından...
ekbilgi2 : çamurluk olarak bir fark olmadığından ötürü bu aracı örnek verdim, kupe sedan hb farketmez :)
astra-1.jpg

Son düzenleme:
17" jantlada yay takılmadıgı sürece leylek gibi duracak.. orjinal yayları ile gözünüze güzel gelmez.. bu sebeple yay+jant kombinasyonu maliyetli olabilir : ) bir de ön takımdan ses gelmesine sebep oluyor yay falan. z rotu bozup duruyordu 307 varken.. o yüzden iyice düşünüp karar verin derim . görüntü şahane olacaktır ona lafım yok

Mert Bey,Murat Bey işin açığı görüntü olarak cidden hoş ancak 205/40R17 civarı bi lastik ve ön 3 arka 2.5 şeklinde düşürme planım var ancak Ön takımdan ses gelebilir deyince bi daha düşündürdü. Mümkünse 2. el alacağım yayları zaten ancak jantlar taa seneye mart civarına kalacak zaten. Sadece değerli fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var.
Edit: Resim için sağol fikir oldu bana da.

Hayır Emre Bey kırşehirdeyim :)

şunu açıkça söyleyeyim sana:

ön takımını kısa sürede bozacaksın, aracın zaten sert , daha da sertleşecek,konfor düşecek sağından solundan sesler gelecek.görüntü için bunları yaşamaya bence değmez. yay alacaksan da güzel birşey almalısın piyasa malı ürünler seni üzer. ben olsam böyle birakırım

Geri