Hepinize selamlar arkadaşlar,benim 2000 model corsa 1.2 swing de opelin kendi teybi var yani kasetçalarlı tabi bu yüzden kendi müziklerimi dinleyebilmek için bende bir aux kablolu kaset adeptörü aldım teyb değiştirmeyi düşünmediğim için .araç yeni o yüzden teybi tam çözemedim açıkcası sorun şu ki telefonu kaset adeptörüne bağladığım gayet güzel kendi şarkılarım çalıyor ancak arada sanırım sinyal bulunca tekrar radyoya geçiyor sonra tekrar tuşa basmam gerekiyor düzeltmek için yani bi nevi sanki otomatik arama yapıyo ve bulunca kaseti iptal ediyo teyp . açıkcası daha önce hiç kasetçalarlı teyp kullanmadım bu yüzden bunun bi ayarı olmalı diye düşünüyorum ki bi yakınımın tanıdığı da aynı araba aynı teyple hiç bu sorunu yaşamadan aynı yöntemle müziklerini dinleyebiliyormuş .Yardım beklediğim nokta teypteki ''UML - AS-TP-RDS '' tuşları var bunlardan sanırım bir kere o otomatik frekans bulmayı kapattım gibi ama sonraki binişde yine kayboldu bu tuşlar tam olarak ne işe yarar ve radyo frekans bulmasını nasıl kapatabilirim bu arabayı ve bu teybi kullanan yada bilen arkdaşlar yardım edebilirse çok sevinirim
iyi forumlar...
iyi forumlar...