2000 gl modele ne takılır?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanzzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaanzzz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Şub 2013
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar öncelikle merhabalar kafama bir kaç soru takıldı yardımlarınıza ihtiyaç duydum :)

Bende 2000 model opel astra gl hb araba var bunda car 300 blaupunkt model bi kaset çalar teyp var orjinalinde. ben buna daha yeni usb girişli aux vs. yani yeni bişey takmak istiyorum.

1. soru : Piyasadaki bütün teypler takılır mı ?
2.soru : Saat ekranı varya hani orada istasyonar şarkı isimleri vb. şeyler gözükür mü ?
3. soru : Kendim montajını yapablirmiyim - hayır ise cevap tanıdık bildiğiniz bir yer varmı?

Şimdilik bu kadar teşekkur ederim..
 
Forum Kurallarımız
Amaç: Opel Markasının Kalitesi ve Güvenine paralel şekilde Elit ve Seçkin bir yapıyla, her alanda kurallara uyan aktiviteler yapıp gayriresmilikten uzak olarak Tüm Opel Severler arasında yardımlaşmak...


01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.
 
yerine herhangi bir teyp uyar pioneer-sony-alpine markalari oneririm. ustteki bilgi ekraninda teyp kapali iken gorunen saat tarih derece kalir. yeni alacaginiz teyp oraya bilgi aktaramaz. genelde baglantilari universal oluyor ama siz gene bi teypci yada elektrikciye baglatin derim.
 
Geri
Üst