2000 model cdx 18000tl sizce uygunmudur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben 2000 CDX mi 4000 peşin 800X24 taksitle sattım 80,000 km idi lpg li. çok süper araba. masrafı varmı dikkat et zira ben 15,000 tl ye aldım ama lpg ile birlikte 9,000 tl ye yakın masraf etmiştim. bence denilen gibi temizse kaçırma derim.

yorum için teşekkürler

ben dün cdx lere baktım fiyat biraz daha kırılbilir 17000TL ya almaya çalış

evet bende bu fiyata düşerse almayı düşünüyorum
çünkü bu model için olumsuz bişiler söyleyen yok gibi.

özellikle km kontrol ettir. orjinalmi ?

bu konuda servisten alacağım ekspertiz raporu yeterli olurmu sizce
servis bunu tespit edebilirmi????

araba için 17000 tl ayırdığımda sizce cdx mi yoksa 1.6 comfort mu almalıyım

arkadaşım ben cdx hastayım. fakat alırken çok temiz hatasız comfort denkgeldi ve aldım . ben çok memnunum. vergi olarak yıllık 126+126 251 tl vergi ödüyorum. yakıtımda gayet iyi. ve ayrıca aracımıda cdx e çevirdim :) farlar ,far fıskıyeleri,ışıklı güneşlikler vs.

galiba doğru bi aracı tercih ediyorum

karar sizin . cdx daha hızlı ve daha donanımlı. fakat vergisi az olsun yakıtı az olsun, masrafı az olsun dersen comfort derim. ben kullanıyorum çok memnunum. şehir içinde zaten hız yapamazsınız. uzun yolda cdx 250 görür comfort 210 yani comfortta uzun yolda gayet hızlı. fakat en önemlisi cdx yada comfort farketmez temiz oynanmamış araç bulmaya çalışın. cdx lerin döküğünü falan alırsanız yandınız. para yetiştiremezsiniz. donanım fazla olduğundan çok kişi bazı arızaları yaptırmaz. satar kurtulurum hesabı....

Geri