2000 model cdx

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vabisci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burda herkesin km den takıntısı km si yüksek olan araç yorgun olur masrafa binmiş her an ne masraf açacağı da belli olmayan araç dir tek şöför de kullanılmış fiat araçlarda var 2 milyon km devirmiş opel bu motor konusunda sağlam yüksek ısıya dayanıklı kolay kolay ariza yapmayan bi araç ama tabiki doğru sürücü ile birleştiği takdirde 2 milyonda yol yapar 3 milyonda 2000 moldel 2.0 cdx araçda şuan bende kullanıyorum benim istediğim fiyat 23 bin ve düne kadar müşterisi vardi bu aracın aynı modelde aynı özelliklere sahip bi aracı 17.500 e alıyor benim aracimdan 100 bin km fazla km si 100 bin km içinde bir araç 5 bin tl gibi bir rakam oynamaz arasında o yüzden aracı a dan z ye kontrol ettirmesini istiyoruz yoksa opelde km sorun değil

Herkes istedini desin anlatamadım ben ne demek istedimi
Gidip eşşek gibi binilmiş Cdx alırsanız olacağı o bu sadece cdx e özel değil her arabaya göre göz var nizam var herkesin huyu farklıdır

2. vectram gls bu arada o 155 bindeydi cdx im şuanda 261 bin km
eski aracıma göre cdx bana göre mercedes gibi geldi

Bizimde demek istediğimiz bu zaten 280 binde fiyati ucuz olan bir aracda muhtemelen sorun vardır derli toplu diri bir araç olsa zaten o fiyata vermezler şu anki pazar piyasasında derli toplu makyajlı kasa CDX 20 bin tl ye hava da kaparlar

vectrayı ezbere bilen birisi olarak fikrimi yazayım. öncelikle şunu belirteyim km ne olursa olsun düzgün bir cdx aracı kimse 17.500 tl ye vermez. 96 97 gls araçlara bu fiyatı istiyorlar. cdx alacaksanız kesinlikle 3 bin fazla verin ve düzgün oynanmamış bir araç bulun. ben yaklaşık 2 ay önce cdx aracımı 28 bin tl ye 1 saat içinde sattım. yani iyi araba iyi para. sonradan pişman olupta çok para harcamayın derim.

Ya Allahiniz askina aklina kurt dusurmeyin su terbiyesizlerin!.... Tirci abim al abim sen bu arabayi , bu arba yarar sana , sen 29 yillik tir soforusun , olmadi yetmedigin yerde seni gaza getiren o arkadas yardim eder sana .........

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar öncelikle hepinizin Ramazan bayramınızı kutlarım yorumlarınız içinde teşekkür ederim.İgilendiğim araçta vernik atması sonucu dıştan komple boya var kapı içleri ve direkleri boyasız 1 parça değişen var(sol ön çamurluk renk mavi)boya ve 1 parça değişeni sorun etmiyorum :)

Geri