22 lirayı gözden çıkartmışken gidin c kasa alın
22'lik c nin ya pert kaydı vardı ya komple boyası. ya şansıman ister ya motor.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabi haklısın 22 binlik c kasada sıkıntı yaratır.22'lik c nin ya pert kaydı vardı ya komple boyası. ya şansıman ister ya motor.....
bende aynı böle oldu 5 6 liraya şahim doğan alayım ayamı yerden kessin derken 5 -6 yı veren 8-9 da veriri dedik şimdi 16 17 liraya adar bi vectra bakıorum :d baya baktım 1.6 ile 1.8 in vergisi aynı galiba 1.6 motor fiat 'ın araçları ile vectra nın 1.8 i nerdeyse aynı oranda yakıo bana cok cazıp geldi bilmem sizde aynı fikirdemisiniz
b kasa ce kasadan çok çok daha kaliteli bir araç... ikisinide kullanan birisi olarak söylüyorum benim için b kasa vectra nın en saglam ve en iyi kasasıdır.
Ben katılmıyorum 1,5 yıl 2001 model makyajlı b kasa ve 1,5 yılda 2003 model c kasa kullandım c kasa tartışılmaz üstün her konuda yol tutuşundan tutunda iç hacim olsun her konuda mükemmel,şu anda jettam var eğer ilerde 24-30 aralığına düşecek olsam fiyatta gine gider vectra c alırım çok güzel araba.b kasa ce kasadan çok çok daha kaliteli bir araç... ikisinide kullanan birisi olarak söylüyorum benim için b kasa vectra nın en saglam ve en iyi kasasıdır.