Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok hoş görünüyor, detaylara takılmazsak çok güzel, güle güle kullanın, bende 2005 astra g var, bu aralar 2000-2001 cdx bakıyorum, takasa gireceğim bi cdx bulamadım, sahibinden'de bikaç ilan var ama bilemiyorum,,,
çok hoş görünüyor, detaylara takılmazsak çok güzel, güle güle kullanın, bende 2005 astra g var, bu aralar 2000-2001 cdx bakıyorum, takasa gireceğim bi cdx bulamadım, sahibinden'de bikaç ilan var ama bilemiyorum,,,
Alacaksanız temizine iyi para verip alın...acelede etmeyin ve bildiğiniz aracı almaya calışın... ben 2009 aldım 20000 km hiç bir şey yoktu... 20000 den sonra her yerden yağ kaçırmaya başladı... ondan sonrası çorap söküğü gibi geldi.Aldığımda sözde 109 000 de idi... şu an 200 000 oldu. 2 kere üst kapat contası, 2 kere triger ve devirdaim, 2 kere eksantrik devir sensörü, kalorifer peteği, ahtapot hortumu, klima kompresörü, klima hortumları, 2 kere arka dingil burçları, 3 kere kaloriför musluğu(en son orjinal taktırdım-hala vitesin oradan sıcaklık geliyor), 1 kere ön diskler, z rotlar, sol akis, 1 kere benzin pompası(yanlış teşhis),1 kere debriyaj bilyası,1 kere radyatör, 1 kere hava debimetresi(yanlış teşhis) değişti....ufak tefek şeyleri saymıyorum bile.... Aldığım adam sadece binmiş hiç bir şeyine bakmamış...Bu haftada baskı balata değiştirmeyi düşünüyorum. sorun yok gibi ama çok yukarıdan kavrıyor ve bilya değişir iken(1.5 sene önce) baskı yanık cıktı balata iyi idi f23 baskı balatası 2 gün sonra gelecek diye değiştirmemiştim.yol yaptığım için değiştirmeyi düşünüyorum.(baskı, balata, torna, şanjuman yağı, işçilik=700 tl).Yani aldığımdan beri bir şahin parası yedi. Ama arabamı seviyorum 1 kere yolda bırakmadı. 2 günde 2000 den fazla yol yaptığımda bile tık demedi.(Ankaradan İstanbul-İstanbuldan Denizli-Denizliden İzmir- İzmirden Ankara).sizin araçınızda çok güzel bence astranın en hoş kasası ama vectranın tadı gerçekten bağımlılık yaratıyor.Sabah Ankaradan çıkıyorum öğlen olmadan Antalya da oluyorum İhale dosyasını alıyorum Mesai bitmeden Ankarada oluyorum ve gram yorgunluk olmuyor.Uçakla bile gidip gelmek insanı yorarken Vectra ile keyif alıyorum... Gerçektende yer ucağı tabiri yalan değil bence.....Ethem beyin araçı gibi güzel bir araç bulursanız kaçırmayın derim