2001 astra g elegance KM hakkında görüş rica ediyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eakin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şuan 82.000 de olup geçen sene 120.000 de bakıma mı girmiş ben mi yanlış anlıyorum.

Başka araba bak!!

Açıkçası önce dürüstlük.piyasa araba kaynıyor.neden bile bile km ile oynanmış araba alasın ki.ben güvenmem öyle şeye.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2001 model araba 120 bin km çok değil normal bence 82 bin e düşürdüğüne göre biişey vardır uzak dur derim.

alınmazkı km düşürülmüş bi arac alacağıma başka bir araba alırım daha ıyı en azından kafam rahat olur...

gittiğim servis opel yetkili servisi istanbul küçükçiftlikte lunapark karşsı

arabanın taklası falan yok tanıdığım tamircilerede sordum özellkikle motorcu abilerimiz var gözün kapalı al dediler

km ise 82000 yazıyor lakin geçen yıl servise 120.000 km de bakıma girip 1500 tl civarında fatura çıkmış başta triger olmak üsere birçok şey serviste yapılmış
ondan önce de atıyorum 200.000 km ise ve 120 bine indirilmişse ne olacak? hehe...

abicim gel sana benim astrayı verelim. servis bakımlı. km orijinal. istediğin yere götür... tek eksiği yol bilgisayarı ve alaşım jantlar.
http://www.sahibinden.com/2004_hb_opel_astra_classic_comfort_1_6-22WQQaXQQ21075418WQQpXQQdisplayitem

Abi senin araca baktım da o fotoğrafları arabayı yıkatıp çektirseydin keşke.Albenisi olurdu.Hayırlı Satışlar size...

El arabası al daha iyi bence.Kimse 40 bin için km ile oynamaz.Bence o araba 140 değil 200bin üstündedir.Kaldı ki ne olursa olsun ne kadar temiz olursa olsun km si ile oynanmış araba asla alınmaz.Para sizde huzur sizde.Ne gerek var heyecana?Piyasada araba bol:)

Saygılar...

Geri